Un hotel pentru generațiile Millennials şi Z, în Capitală. Accesul în camere se face cu smartphone-ul

  • Bucureștiul are un hotel pentru generaţiile Millennials şi Z.
  • Smartphone-ul e folosit în locul cartelei de acces.
  • Poţi să bei un cocktail cât aştepţi să faci check in-ul.
  • Hotelul are 119 camere.
  • Cifra de afaceri pe 6 luni din 2020 a fost 200.000 euro.

De la digitalizarea de tip „formularul online se găsește la etajul 2”, cum vedem la stat, să mergem și la digitalizarea din privat.

Acest hotel din București are digitalizarea în ADN. Se laudă că e primul din Capitală dedicat milenialilor și generației Z. N-are cheie, nici cartelă – trebuie să folosești smartphone-ul. E unealta care deschide toate ușile.
Un hotel al celor conectaţi la tehnologie şi la inovaţie.

Practic cu telefonul poţi să deschizi orice cameră din hotel. Propria cameră sau camerele de facilităţi, cum este fitness room sau ironing room.

„Este un hotel nou, aşa că am decis să îmi rezerv o cameră aici şi este minunat. Angajaţii sunt foarte prietenoşi şi le mulţumim.”, a spus Michaela Meisel, client.

„Dăm de pământ cu toate regulile ospitalităţii cunoscute, tradiţionale şi le reinventam în spiritul nostru.”, a spus Roxana Visan, general manager Hotel Moxy Old Town.

„Generaţia millennials, generaţia Z sunt generaţii care caută altceva în momentul în care călătoresc. Ceea ce caută ei de fapt este o experienţă, nu îşi doresc doar o cameră de hotel. Este, într-adevăr, provocator şi greu. În general este greu să deschizi un hotel, cu atât mai mult într-o perioadă de pandemie.” a mai adăugat ea.