• Un nou concept de birouri smart s-a lansat în București
  • Birourile pot fi amplasate oriunde, de la parc și până la grădina proprie
  • Vei plăti pe lună cel puțin 300 de euro pe lună dacă închiriezi un astfel de birou

Dacă nu vrei să mergi la sediul firmei, dar nici să lucrezi de acasă, poți închiria un birou mobil pentru comfort sporit și intimitate. Vei plăti în jur de 300 de euro pe lună. Dar poți și cumpăra un astfel de birou. Vei scoate din buzunar de la 13.000 de euro în sus, în funcție de complexitatea acestuia. Marele avantaj e că poți să-l amplasezi oriunde: de la parc, complex rezidențial sau în grădina proprie.

„Tot ceea ce este în acest birou este inteligent și poate și controlat de o aplicație smart de pe telefon. Avem senzori care pornesc de la senzori de mișcare, senzori de incendiu, de inundație. Fiind o construcție ușoară și care poate fi mutată, nu are nevoie de autorizație de construcție”, a spus Sergiu, Country Manager la Nooka Space România.

Proiectul e, de fapt, un start-up irlandez care s-a lansat în ianuarie 2021, iar producția birourilor se realizează în România.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

„Am venit cu prima soluție din lume care oferă birouri de proximitate inteligente, cu tehnologie de ultimă generație, cu internet de mare viteză, care pot fi accesate pe bază de abonament. Înăuntru puteți să stați cât aveți nevoie ca să vă desfășurați activitatea”, susține Sergiu.