• Grigore Lup este inventatorul pantofilor „de distanțare socială”
  • Pleacă de la numărul 70 și te obligă să stai la distanță.
  • Meșterul a simtit pe propria piele cum epidemia de COVID-19 a afectat afacerile

După pandemie nu ne mai tragem de șireturi. Ca să păstrăm distanța socială corespunzătoare, un român ne propune pantofii cu bombeu.

Grigore Lup este meșterul pantofar care se laudă cu o invenție trăsnită în timpul pandemiei.

Omul a făcut pantofii de distanțare socială. Pleacă de la numărul 70 și, spune clujeanul, te obligă să stai la distanță. Altfel, se lasă cu călcat pe picioare. Pentru că sunt mai mari pretul este pe masură – aproximativ 500 lei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

“Am vazut la televizor ca sunt multe persoane care nu respecta, desi sunt reguli peste tot. Chiar daca mergi la o farmacie sau la banca, se baga domnule aproape de tine, parca iti sufla in ureche. Am zis hai sa fac, domnule, niste pantofi astfel incat cei care nu respecta sa fie pedepsiti, sa le dam o pereche de pantofi de astia… sa stea la distanta”, a povestit Grigore Lup în dejeanul.ro.

“E destul de mult de lucru. Trebuie modificate calapoadele, din doua facem unul. Trebuie un alt tipar pentru ca e unicat, iti trebuie material mai mult, intr-o astfel de pereche intra aproape un metru patrat de piele…nu e chiar asa usor de facut”, a mai spus Grigore Lup.