• Andrei are 20 de ani și a strâns bani pentru a deschide un business
  • Produsele se gasesc si online pe americantaste.ro
  • Andrei: „Mi-a picat site-ul din cauză că au fost prea multe comenzi”

La doar 20 ani, Andrei Comăneci și-a deschis recent un business. A adus produse delicioase tocmai din America. Cheetos, Pop Tarts, cunoscutele cereale Lucky Charms – pe care toată lumea le-a văzut prin filme și seriale- așteaptă cuminți pe rafturi. Andrei susține că pe el l-a motivat  pandemia și a ajuns chiar un exemplu pentru colegii lui din facultate. „Trebuie să ai curaj și ambiție!” spune Andrei.

View this post on Instagram

Putin sfaramicioase si cu o textura deosebita cand le mananci ca atare si devin moi, iar umplutura cremoasa cand sunt incalzite pentru 10 secunde la cuptorul cu microunde 🥛 #americantasteromania #comandaonline #poptarts #poptartsromania

A post shared by American Taste (@american_taste.ro) on

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Andrei Comăneci, fondator American Taste: „Totul a pornit cand eu lucram aici pe postul de casier, a venit pandemia si am inceput sa strâng bani fiindcă nu am mai putut să ies. S-a ivit oportunitatea să deschid American Taste și am vrut să nu las această oportunitate să se duca pe apa sâmbetei, asa că m-am avântat cu toți banii strânși de mine și am deschis primul meu business, la doar 20 de ani”.

Andreea Olteanu: „Sunt înconjurată de produse delicioase și unde mai pui că este și aproape de casă. Tare mi-e că o să pun vreo 5kg în plus, dar promit că mă apuc de sală…de luni!”