• Antreprenorii încep să vadă luminița de la capătul tunelului, odată cu vaccinarea colectivă
  • Oamenii de afaceri sunt revoltați că întreaga campanie de vaccinare se derulează greoi
  • Radu Benea, antreprenor HoReCa: Fiecare zi de întârziere înseamnă pierderi foarte mari

Tot haosul și întârzierile din campania de vaccinare îi revoltă pe antreprenori. La urma-urmei, afacerile lor depind de cât de repede ne putem întoarce la viețile noastre de dinainte de pandemie.

Nu înțeleg de ce se întâmplă așa ceva. Este strigător la cer că avem aceste vaccinuri acasă, am făcut atâta tam-tam, și nu ajung acolo unde trebuie”, a spus Radu Benea, antreprenor în domeniul HoReCa.

Radu are o sală de evenimente în Timișoara. A deschis-o în urmă cu cinci ani și a investit trei milioane de euro în ea. Pandemia i-a dat însă business-ul peste cap. Anul ăsta, mai mult a stat închis decât deschis.

Vestea că vaccinul anti-COVID a ajuns în țară i-a redat optimismul. Pentru el, imunizarea în masă echivalează cu reluarea activității economice.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Sperăm ca vaccinul acesta să ajungă cât mai repede la populație și să fie într-adevăr o vaccinare în masă, pentru că fiecare zi de întârziere înseamnă pierderi foarte mari, atât pentru sectorul nostru, cât și pentru sănătatea oamenilor”, a explicat Radu Benea, pentru Aleph News.