• Școlile vor asigura un spațiu unde să fie trimiși elevii „obraznici”
  • Elevii nu vor mai avea voie cu telefoanele în timpul orelor
  • Adrian Sârbu: E un moment de agresiune împotriva libertății copilului
  • Adrian Sârbu: Deca și Iohannis au făcut din școli niște pușcării

Celebrele camere de detenție ale Ligiei Deca au stârnit controverse. Atât din partea elevilor, cât și din partea părinților. Deși Consiliul Național al Elevilor a cerut ca această cameră de detenție să nu existe, Ministerul Educației a implementat-o.

Școala a devenit o pârnaie, afirmă Adrian Sârbu:

„Eu cred că suntem într-un moment de agresiune complet ilegală împotriva libertății omului, pentru că și copilul e un om, așa cum am mai spus. Din nefericire, nu-i apără nimeni libertatea acestui omuleț. La 7 ani, tu n-ai puterea să ți-o aperi, dar ai puterea să protestezi. Și vei începe prin a protesta. Știi unde te va aduce această situație? Nu numai că o să urăști școala și profesoara, pentru că e un simbol al non-libertății, dar vei avea o notă de purtare care te va marca de la început. Altă odioșenie comunistă. Nota la purtare a fost inventată în comunism, doamna Deca, pentru a marca oamenii de la început în „buni” și „răi”.

Educația în România este un factor de degradare și astăzi asistăm la un alt eveniment de degradare al conceptului de educație în care această doamnă – nimeni – își dorește să intre în istorie împreună cu marele non-educator Klaus Iohannis. Ați transformat școlile în pârnăi. Luați copiilor sursa, mijlocul de a învăța. De ce? Știm de ce, doamna Deca. Pentru că sunteți incapabili, impostori, pe scurt, nu știți cum să comunicați cu copiii prin acest mediu numit „mobilul”. V-ați pus în strategia de educație ca obiectiv ca, până în 2030, să ajungă profesorii la competențe digitale. O odioșenie națională!

Recomandări

KATE TERMINĂ CHIMIOTERAPIA
ATENȚIE, CAD MERELE!
VICTORIE!
CUM VA FI VREMEA
PASIUNEA ÎNVINGE TOT
KATE E CANCER FREE

Profesori, elevi, părinți, asistați la o degradare majoră, o încălcare a libertății elevului, care vă reprezintă, că tu, ca părinte, ești unitar cu copilul tău până la 18 ani. Îți degradează, îți confiscă și ție telefonul, libertatea. Și dacă protestezi, mai nou a inventat și nota la purtare. Pe ce criterii? Pe criteriul pe care îl vrea doamna cu coc, profesoara.

Ce va spune Bulă dacă e trimis la camera de pârnaie? „Doamnă, putem să fumăm și noi la camera de pârnaie? Dar sex putem să facem?”. Atunci doamna profesoară o să spună „ne trebuie o cameră de tortură, nu mai e bună camera de detenție”.

Camera asta „este” Biblioteca Națională…ISS…International Space Station, un spațiu în care te regăsești cu absolutul, cum sunt ăștia din secta lui Bivolaru…așa o să trăiască elevii români în camera asta de plăceri. Puteau să o numească „camera iadului” ; sau „camera raiului” sau „camera plăcerilor”.

Doamna Deca, vă rog fumos, retrageți legea asta, e rușinos. Nu vă e rușine? Aud că sunteți cadru didactic. Nu știu ce doctorat aveți, dacă aveți sau nu, dar dacă vă numiți cadru didactic, nu puteți să apelați la acțiuni torționare. N-aveți voie asta, nu vă supărați.

Copiii când intră în școală nu sunt proști. Copiii ies prostiți din școală, torturați, cu calitățile nevalorificate, ies cu tare majore, și cea mai urâtă tară este că nu învață valorile fundamentale ale omului, ale democrației și în primul rând, valoarea numită libertate”, a spus Adrian Sârbu, la ȘTIU.

Citește și