Anisie a anulat întâlnirea programată cu Selly. Vlogger-ul va vorbi singur

Vlogger-ul Selly, extrem de preocupat de starea educației din România, insistă să dezbată problemele cu Monica Anisie. Care a acceptat până la urmă invitația, dar apoi a anulat.

Prin urmare, Selly va vorbi singur despre ce e greșit în învățământ, în timp ce transmite prin melodiile sale mesaje, să zicem controversate:

„SOS! În cantități industriale
BOSS! Femeia ta imi dă târcoale
TOS! Aduc zahăr, clubu’ sare
Eu și echipa mea am ieșit la vânătoare”

Revoluție cu YouTube-ul în mână, cam despre asta e vorba. Cum s-a ajuns aici? Selly a făcut o scrisoare publică în urmă cu mai bine de o lună în care cerea, pe puncte concrete, schimbarea sistemului educațional:

Scrisoarea avut peste 200.000 de reacții în online. Acum se întâmplă o întâlnire între Selly și Monica Anisie, în care Ministrul Educației se va preface cel mai probabil că îl ascultă pe Selly.

Întâlnirea era programată pentru maine, ora 15:00, și găzduită de ProTV.
Doar că acum, în seara asta, ministrul a anunțat că amână întâlnirea, din cauza numărului mare de cazuri Covid, dar că se va întâmpla discuția asta.

Pare o lipsă de încredere a ministrului în forțele proprii, nu auzi nimic de genul „avem reforma pregatită, o facem noi că de-aia suntem puși aici”

Exit mobile version