• În 2024, zeci de tineri din România au fost acceptați la instituții de prestigiu, precum Harvard, Yale și University College London.
  • Doi elevi români au intrat la Harvard dintr-un total de 54.008 aplicații internaționale.
  • Un alt tânăr din Cluj va studia la Yale.

Vești bune din lumea educațională: tot mai mulți elevi români visează și reușesc să studieze la cele mai renumite universități din lume! În 2024, zeci de tineri din România au fost acceptați la instituții de prestigiu, precum Harvard, Yale și University College London. De exemplu, doi elevi români au intrat la Harvard dintr-un total de 54.008 aplicații internaționale, iar un alt tânăr din Cluj va studia la Yale, fiind printre cei 3,7% admiși. În Europa, preferințele includ universități din Italia și Olanda, cu 27 de elevi admiși la Bocconi University din Milano și 23 la University of Amsterdam.

„Toți ar trebui să își urmeze visul și să nu le fie frică de o schimbare, de bariera lingvistică, de integrarea într-un mediu complet diferit. Totul necesită timp și chiar dacă la prima vedere pare dificil, chiar merită. Pentru mine este o experiență life changing și m-a format ca persoană și o recomand tuturor”, a explicat Letiția Boeru, masterandă Universita degli Studi di Firenze, la Aleph News.

Recomandări

ROMÂNIA, LOVITĂ DE PLOI
ISRAELUL VREA RĂZBOI CU LIBANUL
PUTIN VREA VICTORIA
BUCUREȘTI ATRAGE TALENTE
OPENAI SE DESCHIDE MAI MULT
HAI LA ARENA ELEVILOR!

Citește și