• Fotomodelul Alice Peneacă a fost invitată, marți, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”.
  • Alice Peneacă a vorbit despre viața din Statele Unite, dar și despre fosta căsătorie.
  • Alice Peneacă: Industria asta nu e ușoară și nici superbă. Când tragi linie, nu rămâi cu nimic”.

Alice Peneacă e fotomodelul care-și împarte viața între America și România cu aceeași ușurință cu care alții își impart viața între Făurei și Băicoi. a vorbit, în emisiunea „Marius Tucă Show”, despre cum a devenit fotomodel și despre viața pe care a găsit-o peste Ocean.

S-a întâmplat să devin fotomodel. Eram la facultate și nu-mi plăcea și am vrut să fac ceva creativ. Am dat la design vestimentar și am întâlnit pe cineva care mi-a propus să mă fac fotomodel. Trei ani mai târziu, am plecat în Hong Kong. Nu aveam o poză profesională. M-a trimis în Hong Kong, îmi intrau tocurile în asfalt. Am fost la casting. Cunosc foarte bine stațiile de metrou. A fost prima mea experiență. Industria asta nu e ușoară și nici superbă. Când tragi linie, nu rămâi cu nimic”, a spus Alice Peneacă.

„Los Angeles este un oraș fără cultură”

Alice Peneacă: „În Los Angeles am locuit 3 luni de zile. Au fost foarte drăguțe. Fusesem doar în vacanță. Aveam niște prieteni pe acolo. Vremea mi-a plăcut. Apusurile sunt superbe. Cam la asta se rezumă. Nu e nimic de văzut. Un oraș fără cultură. Este iadul de pe Pământ. Am stat un an de zile și m-am chinuit să-i înțeleg. Mi-a fost greu. Am considerat că atâta timp cât muncesc, nu o să-mi pese chestia asta. Cei de acolo sunt emigranți care au sperat la visul american și nu au reușit. Au luat-o razna. Mă uitam la ei și spuneam ‘măi, frate, așa am să ajung și eu’. Sunt câțiva români care au reușit. Este greu”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Alice Peneacă a găsit și diferențele dintre Los Angeles și New York.

Românii care au reușit în State, au reușit în anii ’90. Noi dacă vedem un străin, îl venerăm, la ei dacă vine un străin, nu este așa de ușor de acceptat. Noi suntem slugi pentru ei. Mi-a plăcut New York-ul, pentru că nu aveau jenă. În Los Angeles te iau cu ‘scuză-mă’. Foarte prefăcut totul. Poate din cauza legilor, te-a atins puțin pe umeri, îl dai in judecată. Iubesc Europa, dar îmi place foarte mult New York-ul. E un oraș care te atrage. Energia nu e sută la sută pură. Asta cu muncă, muncă , muncă, nu e chiar așa. Am plecat în Europa. Nu am vrut să plec, dar acum sunt fericită. Gândește-te cum ar fi fost să mă prindă pandemia acolo”, a mai declarat fotomodelul, la „Marius Tucă Show”.

„Acum fac 30 de ani și nu am și eu pe cineva”

Alice Peneacă a recunoscut că, în prezent, este singură. Fotomodelul s-a căsătorit pe când avea vârsta de 22 de ani, dar mariajul nu a ținut. „Este greu să întâlnești pe cineva. Am plecat singură. Atâta timp cât dragostea există, nu are legătură asta. S-a rupt lanțul de iubire. Au fost alte discuții. Eu o să-ți zic că nu mai vreau să mă căsătoresc. Am văzut care e treaba. În momentul în care o să fiu leșinată după unul, o să vreau să mă căsătoresc și să fac 70 de copii. Atunci aveam planuri mari, aveam 22 de ani. Acum fac 30 de ani și nu am și eu pe cineva. Caut un iubit și nu găsesc. Nu am renunțat la căsătorie pentru job. Nepotrivire de caracter…”, a mărturisit invitata lui Marius Tucă.