• Elevii vor învăța folosind un amestec de platforme de Inteligență Artificială pe computerele lor și căști de realitate virtuală.
  • Subiectele importante sunt mutate la sfârșitul trimestrului pentru a putea fi revizuite.
  • „Există mulți profesori excelenți, dar toți suntem failibili”, a declarat John Dalton, co-directorul școlii.

Prima clasă GCSE „fără profesor” din Regatul Unit, care utilizează inteligența artificială în locul profesorilor umani, este pe punctul de a începe cursurile. David Game College, o școală privată din Londra, își deschide noul curs fără profesor pentru 20 de elevi GCSE în septembrie, scrie Sky News.

Elevii vor învăța folosind un amestec de platforme de Inteligență Artificială pe computerele lor și căști de realitate virtuală. Platformele învață la ce excelează elevul și la ce are nevoie de mai mult ajutor, iar apoi își adaptează planurile de lecții pentru semestru.

Subiectele importante sunt mutate la sfârșitul trimestrului pentru a putea fi revizuite, în timp ce subiectele slabe vor fi abordate mai imediat, iar planul de lecții al fiecărui elev este personalizat pentru el.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

„Există mulți profesori excelenți, dar toți suntem failibili”, a declarat John Dalton, co-directorul școlii.

„Cred că este foarte dificil să atingem nivelul de precizie și acuratețe [al A.I.] și, de asemenea, acea evaluare continuă. În cele din urmă, dacă doriți cu adevărat să știți exact de ce un copil nu învață, cred că sistemele de inteligență artificială pot localiza acest lucru mai eficient.”

Cei 20 de studenți vor plăti aproximativ 27.000 de lire sterline pe an.

„Un profesor nu îți cunoaște cu adevărat defectele pentru că are foarte mulți elevi”, a declarat Joseph, un elev GCSE de la Colegiul David Game care a testat sistemul.

„Așa că el nu-ți cunoaște defectele, în timp ce A.I.-ul își va da seama care sunt defectele tale și te va ajuta să te îmbunătățești.”

Elevii nu sunt lăsați să se descurce singuri în clasă; trei „antrenori de învățare” vor fi prezenți pentru a monitoriza comportamentul și a oferi sprijin.

Citește și