• Aspire Academy oferă sprijin în dezvoltare pe leadership sau antreprenoriat
  • Profesori de la Harvard, Stanford și alții te vor îndruma spre a-ți atinge scopul
  • Alexandra, participant: „Când ai parte de oameni ce aspiră la mai mult, așa vei face și tu”
  • Mai multe facultăți de top din străinătate au renunțat la examenul de admitere

Dacă vrei să devii antreprenor sau lider și nu știi de unde să începi, poate ar trebui să urmezi un program unde beneficiezi de îndrumarea profesorilor de la universități de prestigiu.

Alexandra a terminat Facultatea de Informatică, iar programul celor de la Aspire Academy a ajutat-o să își dea seama ce vrea să facă în viitor. Iar acum se ocupă de partea de marketing a programului Aspire.

Marketing Aspire Academy
Foto: Aleph News

„Stând într-un mediu în care toți oamenii aspiră la mai mult și au aspirații atât de înalte atunci și tu automat o să începi să gândești pe același mindset”, a spus Alexandra Nanu.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Elena Zaharia este director executiv la Aspire Academy și îți spune că anul acesta proiectul se va desfășura în sistem hibrid, așa că participanții își vor putea crea propria curriculă.

Director executiv aspire academy
Foto: Aleph News

„E un program care te face să îți dai seama că sky isn’t the limit și că se poate mult mai mult de atât. Înveți despre leadership, înveți despre antreprenoriat înveți despre cine ești tu, înveți să te descoperi, înveți să îți setezi obiective, să îți faci planuri astfel încât să îți atingi obiectivele”, a explicat Elena Zaharia, director executiv.

Astfel de programe te pot ajuta și pentru înscrierea la o facultate de top din străinătate. Mai ales că în acest an sunt tot mai mulți tineri vor să studieze în afară. Asta și pentru că multe facultăți nu mai țin cont la admitere de nota de la BAC.