• Peste 100 de speakeri vor vorbi la Arena Elevilor, pe 14-15 septembrie.
  • Arena Elevilor este cel mai mare eveniment de orientare în carieră din România.
  • Evenimentul promite activități interactive și momente artistice pentru tineri.

Dacă ești elev sau ești părinte care are un elev, atunci trebuie să asculți asta. Arena Elevilor, cel mai mare eveniment de orientare în carieră din România, va avea loc pe 14-15 septembrie la Circul Metropolitan din București.

Evenimentul își propune să aducă împreună peste 100 de speakeri din diverse domenii. Participanții vor avea ocazia să învețe din poveștile de succes ale acestora și să primească sfaturi utile pentru dezvoltarea personală și profesională.

Ce se va întâmpla mai exact în cele două zile de Arena Elevilor și ce nume cunoscute le vor vorbi tinerilor?

„Așteptăm aproximativ 3.000 de elevi în arenă pentru că vor fi 100 de speakeri 100 de oameni care și-au început cariera acum ceva timp și doresc să împărtășească cât se poate de mult din experiențele lor și tot ce au trăit până acum. Noi am dorit să creăm pentru elevi un meniu scroll-down al oamenilor care de ani de zile își fac meseria în diferite domenii”, a explicat Raluca Chișu, co-organizatorul evenimentului.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

„Așteptăm astfel angajați atât din mediul privat, cât și din mediul de stat, antreprenori, soloprenori, oameni din high management, din middle management sau oameni care, pur și simplu, au o mică afacere de familie și, împreună cu cei din jurul lor, au cifre de afaceri remarcabile. Ceea ce ne dorim prin arena elevilor este să creăm pentru copii și adolescenți o posibilitate de a se gândi și de a-și proiecta viitorul. Pentru că majoritatea elevilor din clasele a 11-a, a 12-a și chiar a 8-a trebuie, cumva, să decidă spre ce vor merge mai departe, ce vor studia. Și nu doar domeniul de studiu este important, ci și meseria pe care o vor alege”, a adăugat Raluca Chișu.

Citește și