• Doctor Andrei Nae este lector și profesor de limba engleză.
  • Reacțiile pe internet au mers de la hate, la susținere.
  • Conducerea Universității spune că nu are ce măsuri să ia.

Pentru câteva ore nu au mai existat războaie, crize și dureri în România – toate reflectoarele au fost pe Andrei Nae – profesorul de la Universitatea București care a apărut în fața studenților îmbrăcat în femeie. Doctor Andrei Nae este lector, profesor de limba engleză și membru în comisia de admitere a Universității.

La Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine predă cursul de masterat „Jocurile video şi identitatea culturală” şi cursul opţional „Introducere în studiul jocurilor video ca medii narative”. Din 2019 este directorul proiectului de cercetare „Discurs colonial în jocurile video”.

CV-ul său, cu numeroase cărți publicate, numără 20 de pagini. Dar toate astea nu înseamnă nimic în ochii internauților. Reacțiile au mers de la creștinescul „Ferească-ne Dumnezeu!”, la recomandări vestimentare și chiar mesaje de susținere, în special din partea celor care i-au fost studenți.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Conducerea Universității spune că nu are de ce să ia vreo măsură, pentru că profesorul nu a încălcat nici legea, nici vreun regulament intern. Dacă i-ar impune ce să poarte, atunci Universitatea ar încălca legea.

Un bărbat de 61 de ani din Germania merge zilnic la birou în fuste strâmte și pantofi cu toc! E căsătorit și soția lui nu are nimic împotrivă.

Citește și