• Anul acesta au fost incluse 122 de universități din lume, iar din România, doar UAIC este prezentă.
  • Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași este inclusă în categoria A și se situează pe poziția 118 la nivel mondial.
  • UAIC este inclusă în categoria instituțiilor care oferă cele mai bune condiții de studiu.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași este singura din România care a fost inclusă în clasamentul Favorable Environment for International Students. UAIC este inclusă în categoria instituțiilor care oferă cele mai bune condiții de studiu, de viață în campus și de dezvoltare pentru studenții internaționali.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași este inclusă în categoria A și se situează pe poziția 118 la nivel mondial în lista universităților care oferă cele mai bune condiții de studiu, de viață în campus și de dezvoltare pentru studenții internaționali.

„Situațiile sunt diferite pentru că avem foarte multe universități. Nu poți să ai o concluzie care să reflecte întreaga paletă. Sunt universități care au început să investească. Topul acesta este unul foarte nou. Abia cuprinde 120 de universități. Trebuie să avem mare grijă pentru că universitățile sunt într-o fugă constantă după imagine”, a explicat Daniela Alexe, expert în educație, la Aleph News.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
S.O.S SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

Citește și