Universitatea Româno-Americană lansează cursuri în domeniile de interes ale Inteligenței Artificiale. Ce poți învăța

Te-ai gândit vreodată că poți învăța Inteligență Artificială prin joc și inovație? Dacă ești pasionat de acest domeniu, trebuie să știi că Universitatea Româno-Americană lansează cursuri în domeniile de interes ale Inteligenței Artificiale.

Noutatea pe care acestea o aduc pe piața educațională din România este bazată pe formarea aplicată a cunoștințelor teoretice dobândite, ce urmează o structură de 50% teorie și 50% abilități practice. Partea aplicată a cursurilor va fi susținută de specialiști în domeniu, iar cursanții vor putea aplica în timp real cunoștințele dobândite pentru optimizarea afacerilor lor sau îmbunătățirea performanțelor la locul de muncă.

„Cursurile au fost gândite în două direcții principale, o direcție mai tehnică, în special pentru cei care vor să creeze viitoarele soluții de Inteligență Artificială, dar și o direcție orientată către zona de business, pentru cei care vor să dezvolte produse care au laa bază A.I.-ul, dar fără să intre în detaliile tehnice. În funcție de direcția aleasă, participanții vor putea să dezvolte atât competențe tehnice, cât și competențe de business și management. Cei ce doesc se pot înscrie de pe site-ul nostru, am început deja înscrierile pentru prima rundă”, a explicat lector universitar dr. Andrei Luchici, director al Center for Research in A.I., la Aleph News.

Exit mobile version