• Pentru concertul de astăzi, 50 Cent are o mulțime de cerințe.
  • Suita lui VIP trebuie să fie dotată cu 2 canapele din piele, fotolii elegante și plante.
  • Artidtul urmează o rutină de îngrijire a vocii cu ceai verde, mentă și miere organică.

50 Cent ajunge în București cu cerințe de VIP! Pentru concertul de astăzi de la Romaero artistul are o mulțime de dorințe. De la luxul suitelor până la meniul rafinat, artistul nu lasă nimic la întâmplare pentru concertul său.

Ce dorințe speciale a avut 50 Cent pentru concertul de astăzi?

50 Cent a venit cu o listă lungă de cerințe. Suita lui VIP trebuie să fie dotată cu 2 canapele din piele, fotolii elegante și plante decorative. Lumina și temperatura sunt reglabile, iar preparatele culinare trebuie să fie servite la cele mai înalte standarde: Mac n Cheese, aripioare BBQ și cheeseburgeri, toate pe farfurii de porțelan cu tacâmuri de argint. Desertul include ciocolată neagră și jeleuri acre. Artistul preferă băuturi de calitate: apă Smart Water sau Fiji, băuturi energizante și carbogazoase fără zahăr, bere de ghimbir și sucuri naturale. În plus, 50 Cent urmează o rutină de menținere a vocii cu ceai verde, mentă și miere organică.

Ce trebuie să știm despre concertul de astăzi?

Celebrul rapper, al cărui nume real este Curtis James Jackson, va interpreta live câteva dintre cele mai faimoase hituri ale sale, inclusiv „In Da Club”, „Candy Shop” și „Just a Lil Bit”. Show-ul face parte din turneul global „The Final Lap Tour”, care a debutat anul trecut și include peste 103 spectacole în 35 de țări. Iar în deschiderea concertului, va cânta Puya.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și