• Khloé Kardashian și-a întâmpinat al doilea copil cu Tristan Thompson vara trecută.
  • Numele băiețelului lui Khloé Kardashian nu mai este un mister.
  • Kardashian s-a oprit luna trecută la The Jennifer Hudson Show, unde a confirmat că numele fiului ei începe cu T.

Numele băiețelului lui Khloé Kardashian nu mai este un mister. După ce a susținut că numele băiețelului ei de 9 luni va fi dezvăluit în „The Kardashians”, femeia de 37 de ani a dezvăluit că numele fiului ei este Tatum!, scrie People.

În timp ce participa la evenimentul 818 Tequila al surorii Kendall Jenner, James Corden o întreabă pe co-fondatoarea Good American despre noutățile pe care le are. În timpul scenei, Khloé vorbește despre noul ei sosit și împărtășește numele copilului, Tatum. Ea continuă spunând: „Să dai un nume unui om este foarte greu”.

View this post on Instagram

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Recomandări

REZULTATELE EN AU FOST AFIȘATE
MACRON REUȘEȘTE O LOVITURĂ DE POKER
RO PUNE PREȚ PE GAZUL DIN MAREA NEAGRĂ
ANM: PLOILE CONTINUĂ ȘI ASTĂZI
ARMATA ISRAELULUI CERE ÎNCETAREA FOCULUI
IVAN DĂ 18 MIL. PE DIGITALIZARE

Kardashian s-a oprit luna trecută la The Jennifer Hudson Show, unde a confirmat că numele fiului ei începe cu T. Când gazda Jennifer Hudson a întrebat-o pe Khloé dacă și-a numit deja copilul, vedeta de reality-show a jucat timid, declarând: „Da, are un nume. Dar nu l-am anunțat încă”.

„A fost adus pe lume prin intermediul unei mame surogat, sau a barzei, îmi place să spun, iar la început nu știam cum îl voi numi”, a explicat Kardashian. „Am vrut să îl cunosc și să îl simt un pic, așa că la început nu avea un nume.”

Kardashian a așteptat premiera The Kardashians

Precizând că nu a plănuit ca numele să rămână secret atât de mult timp, Kardashian a detaliat: „A fost numit, dar eu am așteptat premiera serialului nostru. Și nu am știut că va fi atât de departe. Așa că acum sunt ca și cum, dacă fiica mea mă dă de gol, sunt terminată”.

În timp ce Hudson, în vârstă de 41 de ani, a presat-o pe Kardashian: „Numele lui ar începe cu T, poate?”, vedeta de reality TV a răspuns: „Va începe cu T”. Sezonul 3 din The Kardashians este acum difuzat pe Hulu.

Citește și

https://alephnews.ro/guvern/bogdan-manea-liderul-fsli-dolj-ministrii-ne-au-zis-ca-nu-au-alta-solutie-pentru-noi-se-tem-ca-vor-pierde-banii-din-pnrr/

https://alephnews.ro/lifestyle/video-un-cuplu-s-a-trezit-cu-o-pictura-murala-pe-casa-sa-suma-uriasa-pe-care-a-platit-o-pentru-indepartarea-operei-de-arta/

https://alephnews.ro/entertainment/abba-exclude-o-reuniune-la-eurovision-2024-in-tara-lor-natala-putem-sarbatori-50-de-ani-de-cand-am-castigat-concursul-fara-sa-fim-pe-scena/