• Sfârșitul Stranger Things aduce câteva preocupări noi pentru vedetele sale.
  • Gaten Matarazzo a explicat că a pleca de la Stranger Things va însemna să nu aibă un loc de muncă stabil.
  • „Este aspectul definitoriu al ultimilor 10 ani din viața mea, practic ultimul deceniu”.

Stranger Things, cel mai mare serial din istoria Netflix, se apropie de final cu sezonul cinci. Cel de-al cincilea sezon din Stranger Things va fi probabil în producție pentru o perioadă lungă de timp și nu va debuta pe Netflix mai devreme de anul viitor, dar va marca sfârșitul poveștii pentru Hawkins, Indiana. Sfârșitul Stranger Things aduce, de asemenea, câteva preocupări noi pentru vedetele sale, care au lucrat pentru această producție în cea mai mare parte a unui deceniu.

Pentru tinerele vedete din Stranger Things, cei mai mulți ani de formare au fost petrecuți lucrând la serialul SF de la Netflix. În timpul unei apariții la The Tonight Show With Jimmy Fallon, actorul Gaten Matarazzo a explicat că a pleca de la Stranger Things va însemna să nu aibă un loc de muncă stabil și sigur pentru prima dată în ultimii ani.

„Este ceva care este atât de important pentru noi toți și tocmai a fost esențial pentru creșterea pe care am avut-o în toți anii de adolescență, până la 20 de ani”, a spus Matarazzo. „Este aspectul definitoriu al ultimilor 10 ani din viața mea, practic ultimul deceniu”.

Recomandări

U.B.B. ÎN TOP UNIVERSITĂȚI
LASCONI ESTE NOUL PREȘEDINTE AL USR
CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH

„Există un fel de entuziasm acolo pentru că întotdeauna vrei să închei și să vezi cum se vor dezvolta aceste personaje pentru ultima dată și cum își vor termina călătoria”, a continuat el. „Dar există și o frică profundă. Nu numai că a fost uimitor, dar a fost destul de mare securitatea locului de muncă pentru o vreme. Înapoi la liber profesionist.”

Stranger Things 5 îi va vedea pe locuitorii din Hawkins înfruntându-se cu maleficul Vecna, care a rupt bariera dintre Uside și lumea reală la sfârșitul sezonului 4. Matarazzo i-a spus lui Fallon că speră că ultima parte va fi o „bună rampă de lansare pentru creștere” pentru Dustin, Eleven și restul copiilor de la Hawkins. „Mi-ar plăcea să văd aceste personaje prosperând și trecând mai departe de trauma pe care au îndurat-o în ultimii ani”, a spus actorul.

Citește și