Actorii din „The Lords of the Rings” i-au adus un omagiu lui Bernard Hill, care a murit la vârsta de 79 de ani

Distribuția filmului „The Lords of the Rings” i-a adus un omagiu colegului lor de platou Bernard Hill, care a murit la vârsta de 79 de ani, anunță BBC.

Actorul – care l-a interpretat pe regele Théoden în trilogia lui Peter Jackson – a decedat duminică dimineața devreme. Elijah Wood, Billy Boyd, Dominic Monaghan și Sean Astin, care i-au interpretat pe cei patru hobbiți în filme, și-au luat rămas bun de la prietenul lor „amuzant, aspru și frumos”.

Aceștia le-au spus fanilor Comic Con din Liverpool că au pierdut un „membru al familiei”. Hill trebuia să apară la evenimentul din Merseyside, dar s-a retras.

Colegii săi din filmele bazate pe romanele fantastice clasice ale lui JRR Tolkien, s-au ridicat împreună pe scenă pentru a-și împărtăși gândurile despre moartea sa. Astin, care l-a interpretat pe Samwise Gamgee, tovarășul credincios al lui Frodo în trilogie, a început prin a spune: „Deci am pierdut un membru al familiei noastre în această dimineață, Bernard Hill a murit, Regele Théoden.

„Așa că vrem să luăm un moment înainte de a ieși de pe scenă pentru a-l onora. Îl iubim. A fost neîntrecut, a fost amuzant, a fost aspru, a fost irascibil, a fost frumos.”

Boyd, care l-a interpretat pe Pippin, a povestit că a vizionat trilogia împreună cu Monaghan, spunând: „Nu cred că cineva a rostit cuvintele lui Tolkien la fel de bine ca Bernard. Felul în care a ancorat acele cuvinte într-un realism. Îmi rupea inima. Ne va lipsi cu desăvârșire.” Logodnica lui Hill, Alison, și fiul său, Gabriel, erau cu el când a murit.

Citește și

Exit mobile version