• Newhart a decedat în Los Angeles, după o perioadă de probleme de sănătate.
  • Newhart este cel mai bine cunoscut pentru serialele „The Bob Newhart Show” (1972-78) și „Newhart” (1982-90).
  • George Robert Newhart, cunoscut sub numele de Bob Newhart, a fost un renumit comediant și actor de film și televiziune.

Marele actor al comediei americane, Bob Newhart, cunoscut pentru stilul său de umor bazat pe bâlbâieli și expresii faciale imperturbabile, a murit la vârsta de 94 de ani.

Bob Newhart a devenit faimos atât pe ecranul mic, cât și pe cel mare, fiind recunoscut în special pentru serialele de televiziune „The Bob Newhart Show”. Publicul român l-a putut vedea în apariții speciale în serialele „Young Sheldon” și „The Big Bang Theory”.

Conform declarațiilor lui Jerry Digney, Newhart a decedat joi dimineața în Los Angeles, după o perioadă de probleme de sănătate. Digney a descris pierderea sa ca fiind „sfârșitul unei ere în comedie”, conform unui raport al CNN. George Robert Newhart, cunoscut sub numele de Bob Newhart, a fost un renumit comediant și actor de film și televiziune.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Născut pe 5 septembrie 1929, în Oak Park, Illinois, Newhart a început cariera sa profesională ca contabil și redactor de anunțuri publicitare. A intrat în televiziune în 1958, lucrând la „The Bob Newhart Show”, „The Dean Martin Show”, „The Ed Sullivan Show” și „The Judy Garland Show”.

Newhart este cel mai bine cunoscut pentru serialele „The Bob Newhart Show” (1972-78) și „Newhart” (1982-90), ambele centrate în jurul personajului său iconic. În „The Bob Newhart Show”, el interpreta rolul unui psiholog din Chicago, Bob Hartley, având de-a face cu pacienți excentrici. A câștigat faima inițial prin albumul său de comedie din 1960, „The Button-Down Mind of Bob Newhart”.

Citește și