• Vedeta din Beverly Hills, 90210″ și Charmed” Shannen Doherty a murit la vârsta de 53 de ani.
  • Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, dar a anunțat în 2017 că era în remisie.
  • Cancerul ei a revenit în 2019 și, în cele din urmă, s-a extins la creier și la oase.

Actrița Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile din serialele Beverly Hills, 90210″ și Charmed”, a murit la 53 de ani, anunță Business Insider.

Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala”, a declarat duminică pentru People Leslie Sloane, publicistul lui Doherty.

Fiica, sora, mătușa și prietena devotată a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia le cere intimitate în acest moment pentru a putea jeli în pace”, a adăugat Sloane.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Actorul a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer la sân în 2015 și, de-a lungul anilor, a fost foarte sinceră cu privire la evoluția sănătății sale. Ca parte a tratamentului, ea a urmat o terapie anti-estrogen, o lumpectomie, o mastectomie, chimioterapie și radiații. În 2017, Doherty a anunțat prin intermediul Instagram că este în remisie.

Cel mai bun exemplu pe care pot continua să îl dau altor persoane bolnave de cancer și lumii exterioare care nu are cancer este să le arăt cum arată un pacient bolnav de cancer. Suntem angajabili”, a declarat Doherty pentru Variety în 2021, în timp ce discuta despre cariera sa de actriță.

Doherty s-a născut pe 12 aprilie 1971 în Memphis, Tennessee. Cariera ei de actriță profesionistă a început în anii ’80, cu roluri în seriale TV precum Father Murphy”, Magnum, P.I.” și Little House on the Prairie”. Doherty a apărut, de asemenea, în mai multe filme TV înainte de a-și face debutul ca actriță în filmul cult clasic Heathers”. Ea a jucat în film rolul lui Heather Duke, una dintre cele trei fete populare cu același prenume.

Citește și