• Cântăreața britanică va concerta în Europa luna viitoare pentru prima dată din 2016.
  • Artista în vârstă de 36 de ani a declarat pentru postul german de televiziune ZDF că plănuiește o pauză prelungită după seria de spectacole.
  • Ea a spus că spectacolele sale sold-out de la Caesar’s Palace, care are 4.000 de locuri, au fost un succes, dar au fost, de asemenea, epuizante emoțional.

Adele a anunțat că va lua o „pauză mare” de la muzică după concertele sale viitoare, spunând: „Nu am niciun plan pentru muzică nouă”, scrie Sky News.

Cântăreața britanică, care și-a petrecut ultimii doi ani cu o rezidență de weekend în Las Vegas, va concerta în Europa luna viitoare pentru prima dată din 2016.

Ea a rezervat o serie de 10 concerte în Germania pentru luna august, la centrul de expoziții Messe din München, care se mândrește cu o capacitate de 80.000 de persoane. La sfârșitul săptămânii, ea a postat pe Instagram imagini cu configurația de acolo, scriind: „Totul este al naibii de interesant”.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Weekends With Adele a fost lansat la The Colosseum at Caesars Palace din Las Vegas în noiembrie 2022 și urmează să se încheie în noiembrie anul acesta.

Artista în vârstă de 36 de ani a declarat pentru postul german de televiziune ZDF că plănuiește o pauză prelungită după seria de spectacole.

„Rezervorul meu este destul de gol în acest moment”, a spus ea.

„Nu am niciun plan pentru muzică nouă deloc. Vreau o pauză mare după toate astea și cred că vreau să fac alte lucruri creative doar pentru o vreme. Știi, eu nici măcar nu cânt acasă deloc. Cât de ciudat este asta?”

Ea a spus că spectacolele sale sold-out de la Caesar’s Palace, care are 4.000 de locuri, au fost un succes, dar au fost, de asemenea, epuizante emoțional

„Chiar dacă este o dimensiune foarte ușor de gestionat de mulțime, a fost într-adevăr un schimb emoțional”, a spus ea. „Sunt sigură că mă voi simți și mai mult așa (în fiecare seară) după spectacolele din Munchen. Dar este un lucru pozitiv. Este doar un astfel de schimb de energie.”

Luna trecută, o filmare a arătat-o înfruntând un scandalagiu homofob în timpul unuia dintre spectacolele sale din Las Vegas.

Adele a mai spus că îi este dor de viața ei de dinainte de a-și găsi faima. „Mi-e dor de tot ce era înainte să fiu faimoasă, cred că cel mai mult îmi lipsește anonimatul”, a spus ea.

Citește și