• Marți, pe Instagram, ei au anunțat că vor apărea pe ecran într-un nou serial TLC în 2025.
  • Hilaria a tachinat în videoclip că „avem un anunț” – glumind despre o altă sarcină.
  • Anunțul vine cu o lună înainte ca Alec să fie judecat din nou pentru omor prin imprudență.

Alec Baldwin și familia sa vor fi protagoniștii propriului lor reality show TV. Actorul și producătorul are șapte copii, toți sub 10 ani, cu soția sa Hilaria. Cuplul s-a căsătorit în 2012 și a avut primul lor copil în august 2013, scrie Sky News.

Marți, pe Instagram, ei au anunțat că vor apărea pe ecran într-un nou serial TLC în 2025. Hilaria a tachinat în videoclip că „avem un anunț” – glumind despre o altă sarcină – înainte ca Alec să spună rapid: „Doamne, nu”.

El spune apoi: „Vă invităm în casa noastră pentru a experimenta suișurile și coborâșurile; bunele, relele. Acasă este locul în care ne place cel mai mult să fim”.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Într-o declarație raportată de NBC, rețeaua TLC a declarat: „Alec și Hilaria Baldwin au ținut prima pagină a ziarelor de când s-au căsătorit, în urmă cu aproape 12 ani. În acest serial de urmărire-document TLC, Alec și Hilaria invită telespectatorii în casa pe care o împart cu cei șapte copii în creștere. Pentru prima dată, ei își deschid viața de familie și îi aduc pe toți înăuntru pentru a se alătura iubirii, râsului și dramei non-stop.”

Anunțul vine cu o lună înainte ca Alec să fie judecat din nou pentru omor prin imprudență din cauza unui schimb de focuri fatal pe platoul de filmare al filmului Rust în 2021.

Citește și