• Angajații firmei de salubritate a Primărieri Sector 4 au primit sarcina să danseze
  • Dansul pe melodia Jerusalema a fost publicat și pe pagina companiei de salubritate
  • Oficial, angajații de la salubritate puși să danseze erau în timpul liber

Apropierea alegerilor scoate Coreea de Nord din unii. Uite una despre…nostalgia adunării oamenilor la serviciu în timpul lor liber. Cel puțin asta susține compania de salubritate a unei primării de sector din București – că oamenii s-au adunat de bunăvoie pentru a dansa cu mătura în mână.

Imaginile au fost popularizate pe mai multe pagini de Facebook dedicate sectorului 4 al Capitalei, dar și de cea oficială a companiei de salubritate al cărui acționar este Primăria.

103 angajați ai societății Totul Verde, care e de fapt ADP-ul Primăriei Sector 4, au fost filmați dansând Jerusalema. Imaginile au stârnit reacții diverse, iar postările au avut un control strict al comentariilor.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Administratorii au răspuns și-au zis că „doar 10% dintre cei care comentează sunt contra, dar sunt vocali și jignesc”. E vorba despre oameni care au asemănat inițiativa cu manifestările comuniste, spunând că e evident că salubrizorii au primit ordin să danseze. Un comentator a susținut chiar că „s-a filmat 3 zile la rând, a bubuit muzica în tot cartierul”.

Tot criticii imaginilor au pus inițiativa pe seama campaniei – totul trebuie să emane fericire și bucurie luna asta, spun ei.

Firma de salubritate nu a făcut publice cheltuielile cu acest clip. Tot ce știm e că în 2020 a avut o cifră de afaceri de 200 milioane lei, iar în 2020 a primit un acord-cadru de 500 milioane lei de la Primărie.

Un scandal și mai mare cu ADP sector 4 a ajuns în instanță. Fostul șef Marian Goleac e acuzat de DNA că și-a falsificat diplomele de BAC și facultate și a ocupat fraudulos funcția de șef. Avea calificare să fie îngrijitor spații verzi – spun procurorii.