• Regele Charles al III-lea s-a simțit „zdrobit” după ce a fost avertizat cu doar 20 de minute înainte de o întâlnire importantă despre relația prințului Harry cu Meghan Markle.
  • Autorii regali Omid Scobie și Carolyn Durand, presupus că au legături strânse cu Ducele și Ducesa de Sussex, au dezvăluit că echipa lui Charles a petrecut luni de zile planificând un turneu în Golful Persic, dar Harry și Meghan și-au făcut relația publică în același timp, ceea ce ar fi putut umbri evenimentul.
  • În cartea lor, „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, autorii sugerează că situația cu Meghan a fost un moment de cotitură pentru Regele Charles, chiar dacă acesta a fost dezamăgit de modul în care fiul său a anunțat relația lor.

Regele Charles al III-lea s-a simțit „zdrobit” după ce a fost avertizat cu doar 20 de minute înainte de o întâlnire importantă, despre relația prințului Harry cu Meghan Markle, scrie OK Magazine!.

Regele, pe atunci, Prințul de Wales, se pregătea pentru o întâlnire cu regele Bahrain, în timpul unui turneu sensibil în statul Golfului Persic, în noiembrie 2016.

Autorii regali Omid Scobie și Carolyn Durand, despre care se crede că au legături strânse cu Ducele și Ducesa de Sussex, au dezvăluit că echipa lui Charles a petrecut luni de zile planificând turneul, în speranța că va primi o acoperire mediatică semnificativă.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Cu toate acestea, se presupune că Charles a fost scos când Harry și Meghan și-au făcut relația lor și au criticat simultan presa, de teamă că această știre i-ar umbri turneul.

Autorii au susținut că Harry i-a dat tatălui său un preaviz cu doar 20 de minute înainte de a lansa o declarație care confirmă relația lui cu Meghan, relatează Mirror.

În cartea lor, Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, ei au scris: „A fost un moment critic care a fost în lucru de luni de zile”.
Ei au adăugat: „O declarație de la Palatul Kensington care condamnă presa și, în același timp, confirmă că noua iubită a lui Harry ar elimina aproape acoperirea turneului prințului Charles în Golf”.

Autorii regali Omid Scobie și Carolyn Durand dezvăluie în cartea lor: „Echipa de la Clarence House, care a petrecut luni de zile pregătind turneul Prințului Charles în speranța că va fi acoperit în mod semnificativ, a fost zdrobită”.
Cartea sugerează, de asemenea, că Harry s-a grăbit să-și apere relația cu Meghan, autorii notând că deseori se întreba dacă sunt judecați din cauza rasei sau clasei.

Se pare că Harry a încheiat o prietenie din cauza cuiva care „bârfește despre Meghan” și era pregătit pentru o luptă în toată regula cu presa.

În ciuda acestui fapt, cartea susține că Charles – care a fost supus unui tratament pentru o formă nedezvăluită de cancer – „a înțeles că situația cu Meghan a ajuns la un punct de cotitură”, chiar dacă a fost „dezamăgit” de momentul anunțului fiului său.

Ducele și ducesa de Sussex și-au anunțat logodna în noiembrie 2017 și s-au căsătorit pe 19 mai 2018.

Ei s-au retras din îndatoririle lor regale de conducere în ianuarie 2020 și s-au mutat în SUA, unde locuiesc acum cu cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Vineri, 10 mai, cuplul regal zâmbește uriaș când aterizau în Nigeria pentru o vizită de trei zile, după scurta călătorie a lui Harry în Marea Britanie pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus.

Ei au vorbit despre sănătatea mintală în timp ce s-au întâlnit cu studenți de la Lights Academy din Abuja, după cum Harry a spus: „În unele locuri din lume, mai mult decât ați crede, există un stigmat împotriva sănătății mintale. Prea mulți oameni nu vor să vorbească. despre asta pentru că este invizibil, este în mintea ta și nu o putem vedea.”

Citește și