• Toate primele zece clasate au fost aproape de scorul perfect, care este de 100%.
  • Conform cercetărilor doctorului Da Silva, ochii, sprâncenele, nasul, buzele, bărbia, maxilarul și forma feței lui Taylor-Joy au fost măsurate și s-au apropiat cel mai mult de ideea de perfecțiune a grecilor antici.
  • Zendaya a ocupat locul al doilea, cu 94,37%.

Anya Taylor-Joy a fost desemnată cea mai frumoasă din lume, potrivit unui studiu științific. S-a constatat că actrița are o acuratețe de 94,66% față de raportul de aur, care este o ecuație matematică concepută de greci în încercarea de a măsura frumusețea, scrie The Standard.

Raportul poate fi aplicat la orice și a fost folosit de Leonardo Da Vinci pentru corpul perfect al bărbatului uman în celebra sa lucrare, Omul Vitruvian.

Premisa din spatele acestui lucru este că, cu cât raporturile unei fețe sau ale unui corp sunt mai apropiate de numărul 1,618 (Phi), cu atât acestea devin mai frumoase. Un top zece al celebrităților feminine actuale a fost alcătuit cu ajutorul celor mai recente tehnici de cartografiere computerizată de către chirurgul estetician facial de pe Harley Street, Dr. Julian De Silva, care utilizează această tehnologie în activitatea sa.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Conform cercetărilor doctorului Da Silva, ochii, sprâncenele, nasul, buzele, bărbia, maxilarul și forma feței lui Taylor-Joy au fost măsurate și s-au apropiat cel mai mult de ideea de perfecțiune a grecilor antici.

Zendaya a ocupat locul al doilea, cu 94,37%, în timp ce modelul Bella Hadid s-a clasat pe locul al treilea, cu 94,35%, iar actrița Barbie Margot Robbie, 33 de ani, a ocupat locul al patrulea, cu 93,43%. Toate primele zece clasate au fost aproape de scorul perfect, care este de 100%.

Citește și