• „Străzi deschise” aduce evenimente pe Strada Trapezului cu restricții de circulație.
  • Calea Victoriei găzduiește expoziții și concerte, atrăgând mulți vizitatori.
  • Restricțiile de trafic sunt aplicate pe Calea Victoriei și Strada Trapezului în acest weekend.

În premieră, evenimentul „Străzi deschise” se desfășoară pe Strada Trapezului din sectorul 3 al capitalei, între Bulevardul Theodor Pallady și Strada Prevederii, în acest weekend. Evenimentul aduce o varietate de activități, inclusiv ateliere de creație, spectacole de dans, concerte live și instalații de artă interactive, provocând restricții de circulație în zonă.

În paralel, Calea Victoriei revine ca un punct de atracție pentru bucureșteni și turiști, cu expoziții tematice, concerte și jocuri interactive pentru copii. În cadrul expoziției „Universul lui Salvador Dalí”, vizitatorii pot explora peste 170 de lucrări ale artistului suprarealist la ARCUB – Hanul Gabroveni, iar la Casa Eliad sunt expuse piese vestimentare de epocă, din secolele XIX și XX.

Restricțiile de trafic pe Calea Victoriei vor fi implementate duminică, 1 septembrie, între orele 14:00 și 22:00, iar pe Strada Trapezului se vor aplica restricții de circulație din 31 august, ora 7:00, până pe 2 septembrie, ora 2:00. Pistele de biciclete vor fi, de asemenea, închise pentru a asigura siguranța participanților.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și