• Ariana Grande a mărturisit că „timpul și terapia” au ajutat-o să reîntregească și să aprecieze muzica veche, pe care inițial o asocia cu perioade stresante din viața ei.
  • Artista a vorbit despre amintirile ei favorite, inclusiv colaborarea cu Max Martin la hit-ul „Break Free”, și cum aceasta i-a schimbat perspectiva asupra piesei.
  • Ariana a recunoscut că lansarea prematură a melodiilor sale în public îi provoacă emoții contradictorii, descriind experiența ca fiind descurajantă și dezamăgitoare.

Ariana Grande a povestit cum „timpul și terapia” i-au permis să își „reîntregească” muzica veche, scrie Music-News.

În timpul unei apariții la Hot Ones care a fost difuzată joi, gazda Sean Evans a întrebat-o pe superstar dacă există melodii în catalogul ei pe care ar dori să le retragă dacă fanii nu ar cere să o audă interpretându-le.

Ca răspuns, Ariana a explicat că uneori poate fi greu să cânte piese pe care le-a scris în perioade „stresante” din viața ei.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

„A existat o perioadă în care mi-a fost greu să simt aceeași recunoștință pe care o simt acum pentru anumite cântece și pentru muzică, pentru că eu cred că unele dintre ele au fost ca o perioadă stresantă și cred că a deveni un star pop este o nebunie la 19 sau 20 de ani și cred că această experiență a fost un fel de „căsătorie” cu unele dintre cântece”, a răspuns ea.

„Unele dintre melodiile care sunt mai emoționale, experiența care le-a inspirat poate că a fost copleșitoare pentru mine la început, dar cu timpul și cu ajutorul terapiei, am reușit să le reîmbrațișez. Acum mă simt doar foarte mândră, recunoscătoare și fericită când le aud, pe când înainte poate că le ascultam și plângeam”.

Ariana a continuat să numească lucrul cu producătorul Max Martin la hit-ul Break Free din 2014 drept una dintre amintirile ei preferate.

„Eram mult mai tânără și nu am vrut să intonez „say I don’t want ya”, iar el mi-a spus: „Nu, trebuie să fie ca un ping-pong, enervant. Și asta a ajuns pe disc”, a continuat artista în vârstă de 31 de ani.

„Și sunt atât de recunoscătoare pentru asta, pentru că am înțeles perfect, pentru că a făcut-o mult mai bună. Îmi place acel cântec, îmi place ce a făcut acel cântec pentru atât de mulți oameni”.

Sean a întrebat-o pe Ariana cum se simte atunci când melodiile sunt dezvăluite publicului înainte de lansarea oficială. În consecință, interpreta hit-ului „7 Rings” a recunoscut că are emoții contradictorii.

„Este greu, este foarte greu pentru mine pentru că este foarte descurajant și dezamăgitor și este aiurea. Și încerc în mod constant să aflu cum obțin oamenii lucrurile”.

Citește și