• Ultimele 4 episoade ale sezonului 3 din Bridgerton urmăresc povestea de dragoste dintre Colin Bridgerton și Penelope Featherington.
  • Reședința Lordului Hawkins este un loc spectaculos amenajată cu o curte și o grădină impresionantă.
  • Fiecare locație din acest sezon este un monument istoric iar mobilierul nu poate fi mutat sau atins.

Atenție, fani Bridgerton! Începând de astăzi, puteți urmări pe Netflix a doua și ultima parte a sezonului 3. Cele patru episoade noi continuă povestea de dragoste dintre Colin Bridgerton și Penelope Featherington.

Care sunt cele mai spectaculoase decoruri din Bridgerton?

Un exemplu perfect este Squerryes Court din Kent, o minunată clădire de la sfârșitul secolului al 17-lea, care găzduiește petrecerea din grădină din primul episod. Locul a fost magic, transformat cu copaci și flori adăugate pentru a reda frumusețea primăverii.

De asemenea, Castelul Grimstorp din Lincolshire, reședința Lordului Hawkins, un personaj excentric, este prezentat spectaculos în episodul 3, cu o curte și o grădină cu ziduri care oferă un decor impresionant.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Cât de greu este să găsești astfel de locații pentru un serial?

Filmarea unui serial de epocă vine cu provocări majore, deoarece trebuie să respecți acuratețea istorică a conacelor și a palatelor. Aceste clădiri sunt monumente istorice importante, iar mobilierul nu poate fi mutat sau atins. Cu toate acestea, echipa a reușit să transforme locațiile în decoruri spectaculoase, care readuc la viață atmosfera regală.

Citește și