• Eugene Levy și Dan Levy, câștigătorii Emmy 2020, vor găzdui ceremonia Emmy.
  • Serialul „Shogun” de la FX a stabilit deja un record cu 14 premii Creative Arts Emmy.
  • Hiroyuki Sanada și Anna Sawai ar putea deveni primii actori japonezi care câștigă un Emmy.

Înapoi la tradiția de la jumătatea lunii septembrie, după o singură ediție întârziată de greva din ianuarie, Emmy-urile vor fi difuzate în direct pe ABC de la Peacock Theatre din centrul orașului Los Angeles, scrie AP News.

Duo-ul tată și fiu al lui Eugene și Dan Levy, starurile câștigătoare a Emmy-urilor 2020 cu emisiunea „Schitt’s Creek”, va fi gazda acestei ediții.

Cu cele 14 victorii ale premiilor Creative Arts Emmy weekendul trecut, serialul FX „Shogun” a stabilit deja un record Emmy pentru un singur sezon. Duminică seara își poate extinde recordul cu șase, iar prognozatorii din industrie prevăd că le va obține pe toate. Serialul a preluat toată puterea în categoriile de top, trecând de la seria limitată la categoria dramă în mai, când a început să dezvolte mai multe sezoane.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
STAI, AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

Dacă se confruntă cu vreo competiție pentru cea mai bună dramă, premiul ar putea veni și pentru cel de-al șaselea și ultimul sezon din „The Crown”.

Veteranul star Hiroyuki Sanada, desemnat pentru cel mai bun actor, și Anna Sawai, pentru cea mai bună actriță, sunt în poziția de a deveni primii actori japonezi care câștigă Emmy. Sanada s-ar putea confrunta cu o provocare din partea lui Gary Oldman, care și-a creat unul dintre rolurile definitorii ale carierei, Jackson Lamb, în ​​„Slow Horses”.

„The Bear” a luat cea mai mare parte a premiilor în ianuarie, pentru primul său sezon, și este de așteptat să facă același lucru duminică, și pentru al doilea, care include nominalizări pentru cel mai bun serial de comedie, cel mai bun actor pentru Jeremy Allen White și cel mai bun actor în rol secundar pentru Ebon Moss-Bachrach.

Meryl Streep ar putea câștiga al patrulea premiu. Ea este nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-o comedie pentru „Only Murders in the Building”. O altă câștigătoare a premiilor Oscar, Jodie Foster, ar putea obține primul ei Emmy pentru cea mai bună actriță într-un serial limitat pentru „True Detective: Night Country”.

Citește și