• „Becoming Karl Lagerfeld” are șase episoade și urmărește perioada anilor ’70 din viața designerului.
  • Rolul lui Lagerfeld este jucat de actorul Daniel Brühl, cunoscut din „Captain America: Civil War”,
  • Povestea designerului este spusă din perioada în care lucra la Chloé, călătorind între Paris, Monaco și Roma.

Când spui vineri, te gândești deja la weekend, acel moment din săptămână când ai mai mult timp să te bucuri de filme și seriale.

Așteptarea pasionaților de modă și nu numai a luat sfârșit. De azi e disponibil pe Disney+ serialul despre începuturile lui Karl Lagerfeld. „Becoming Karl Lagerfeld” are șase episoade, în care vezi perioada anilor ’70 din viața iubitului creator de modă, efervescența modei pariziene și rivalitatea designerului cu Pierre Bergé și Yves Saint Laurent, care i-a furat marea lui iubire, pe Jacques de Bascher. Serialul își începe acțiunea în 1972, când Lagerfeld urmează sa fie numit director de creație la Chloé.

„Bad Boys: Ride or Die” îi are în rolurile principale pe Will Smith, Martin Lawrence și Vanessa Hudgens. Depinde de genul pe care îl preferi. Sunt și câteva filme românești, dar și de animație, pentru copii și întreaga familie. Pentru că băieții răi preferați ai lumii se întorc. De astăzi, în cinematografe e disponibil „Bad Boys: Ride or Die”. Ai parte atât de acțiune, cât și de o comedie savuroasă. Dar.. atenție, avem o întorsătură: cei mai buni doi detectivi din Miami, adică Will Smith și Martin Lawrence, sunt acum pe fugă.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Citește și