Avocatul lui Justin Timberlake a declarat că artistul „nu era în stare de ebrietate” când a fost arestat de polițiști luna trecută

Avocatul lui Justin Timberlake a declarat că starul pop „nu era în stare de ebrietate” când a fost arestat de polițiști luna trecută pentru conducere sub influența alcoolului, scrie BBC.

Starul pop în vârstă de 43 de ani a fost reținut în New York pentru că a încălcat un stop și nu a rămas pe partea dreaptă a drumului. Prima sa audiere în instanță a avut loc vineri, unde avocatul său Edward Burke a declarat că poliția a făcut „un număr foarte semnificativ de erori” în acest caz.

„Cel mai important fapt de știut despre acest caz este că Justin nu era în stare de ebrietate și nu ar fi trebuit să fie arestat pentru DWI”, a adăugat el. Vorbind în fața Sag Harbor Village Justice Court, dl Burke a declarat că Timberlake „respectă aplicarea legii” și a cooperat cu ofițerii de poliție în orice moment.
„Dar faptul rămâne, el nu a fost în stare de ebrietate și au făcut o eroare în arestarea lui pentru asta. Suntem încrezători că această acuzație va fi respinsă”.

Timberlake nu a fost prezent la audiere deoarece data a coincis cu începutul turneului său mondial Everything I Thought It Was, care a început la Tauron Arena din Cracovia. El va fi prezentat din nou în instanță, practic, luna viitoare.

Exit mobile version