• Ben Affleck a fost văzut recent petrecând timp cu Kick Kennedy, fiica în vârstă de 36 de ani a lui Robert F. Kennedy Jr.
  • Cei doi au fost văzuți împreună în diferite locații populare din Los Angeles.
  • Fiica lui Robert F. Kennedy Jr. are 36 de ani, fiind cu 16 ani mai tânără decât actorul.

Actorul în vârstă de 52 de ani a fost surprins recent de paparazzii într-o ipostază cel puțin interesantă. Fostul soț al lui J. Lo a ieșit la masă alături de o tânără misterioasă și a fost numai un zâmbet pe parcursul întâlnirii.

Presa de peste Ocean scrie că femeia în compania căreia a fost surprins Ben Affleck după divorț este Kathleen Kennedy, fiica lui Robert F. Kennedy Jr. Cei doi au avut parte de o întâlnire la restaurantul unui hotel din Beverly Hills, iar tânăra l-a făcut să zâmbească non-stop pe actor. 

Page Six scrie că nu este prima dată când se întâlnesc, iar presa scrie că femeia ar putea fi motivul pentru care Ben și J. Lo au cerut divorțul. Actele au fost depuse la un tribunal din Los Angeles săptămâna trecută, la exact doi ani de la nunta tradițională pe care cei doi actori au făcut-o în Georgia.

Recomandări

EȘTI DISCRIMINAT LA JOB?
AVIZE AMATORILOR
CUM AJUNGI MILIARDAR
LASĂ FRICA LA INTRARE
MĂ DOARE INTERNETUL
MANUAL VS TELEFON

Kathleen Kennedy este cunoscută în mediul online cu numele de Kick Kennedy. Fiica lui Robert F. Kennedy Jr. are 36 de ani, fiind cu 16 ani mai tânără decât actorul. Face parte din renumita familie Kennedy, care a avut o influență majoră în ceea ce privește politica Statelor Unite. La fel ca majoritatea rudelor sale, Kick Kennedy este activă în politică, servicii publice și în domeniul social.

Citește și