• Vila lui Affleck are 5 dormitoare, 6 băi și este situată chiar lângă casa fostei soții.
  • Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au scos la vânzare conacul din Beverly Hills cu 68 milioane de dolari.
  • Surse din anturajul cuplului susțin că Ben regretă căsătoria cu Jennifer Lopez.

Ben Affleck își cumpără o vilă de 20 de milioane de dolari chiar lângă fosta soție, Jennifer Garner. În același timp, conacul său cu Jennifer Lopez este scos la vânzare. Miroase a despărțire?

Care sunt zvonurile despre achiziția neașteptată a lui Ben Affleck?

Acum câteva săptămâni, actorul împreună cu actuala lui soție, Jennifer Lopez, și-au scos la vânzare casa din Beverly Hills. Cei doi cer 68 de milioane de dolari, după ce în anul 2023 au cumpărat-o cu 61 de milioane de dolari. Conacul celor doi are 12 dormitoare și 24 de băi. Noua mișcare a lui Affleck de a-și cumpăra o casă întărește speculațiile cu privire la un divorț între el și J. Lo.

Vila luxoasă se află chiar lângă casa fostei sale soții, Jennifer Garner, semn că ar vrea să fie mai aproape de cei trei copii pe care îi au împreună. Surse din anturajul cuplului susțin că Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au încheiat relația de luni bune și că trăiesc deja vieți separate.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
TRUMP: KAMALA HARRIS M-A SUNAT
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA

Speculațiile privind sfârșitul relației celor doi au început să circule în luna mai, când actorul a lipsit de la toate evenimentele importante pentru Jennifer, precum MET Gala. Acesta nu a fost prezent nici la ziua de naștere a artistei.

Citește și