• Blake Lively apare în filmul „Deadpool & Wolverine” ca Lady Deadpool, un personaj mascat, confirmând rolul său într-o postare pe Instagram.
  • Rob Liefeld, creatorul „Deadpool”, a folosit asemănarea lui Lively ca sursă de inspirație pentru Lady Deadpool fără mască în 2010, fiind un fan al actriței.
  • Lively a aflat pentru prima dată de la Ryan Reynolds despre planurile pentru un film „Deadpool” în timp ce filmau „Green Lantern” împreună în 2010.

Rolul lui Blake Lively în noul film, „Deadpool & Wolverine” a fost prezis cu mult înainte ca filmele Deadpool să existe, a dezvăluit ea, potrivit The Independent.

Lively, care este căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, este una dintre numeroasele vedete care fac apariții surpriză în noul film de benzi desenate, care a fost lansat joi (25 iulie).

Cu toate acestea, este puțin dificil să o identificăm, deoarece Lively o portretizează pe Lady Deadpool mascată, o variantă feminină a eroului titular.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
S.O.S SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

Într-o nouă postare pe Instagram, Lively a confirmat că ea a interpretat într-adevăr personajul și a dezvăluit, de asemenea, că distribuirea ei în rol a fost scrisă în stele cu mai bine de un deceniu în urmă.

Actorița din „A Simple Favor” a scris că Rob Liefeld, creatorul „Deadpool”, a folosit asemănarea ei ca sursă de inspirație pentru Lady Deadpool fără mască, în 2010, și a împărtășit o captură de ecran din 2022 în care Liefeld a confirmat pe pagina sa de Instagram că este un mare fan al actriței.

„Am demascat-o pe [Lady Deadpool] în 2010, cu chipul ei nepătat”, a scris Liefeld, adăugând că el și soția sa. Joy erau atât de mari fani ai serialului TV Gossip Girl al lui Lively, care a făcut-o vedetă, încât a modelat look-ul personajului după ea.

„La întâlnirea cu Blake pe platoul de filmare al „Deadpool”, mi s-a împleticit limba în cel mai jenant mod. Ani mai târziu, la Globurile de Aur, am deranjat-o din nou [pe Blake]. Dacă vreodată vom fi binecuvântați cu Lady Deadpool pe ecran, sunt destul de sigur că doamna Lively va avea un cuvânt de spus la casting”.

Lively a dezvăluit, de asemenea, că și-a amintit că a fost informată despre planurile lui Reynolds pentru un film „Deadpool”, în timp ce filmau Green Lantern, un film de benzi desenate nereușit, care a fost frecvent ironizat în filmele „Deadpool” și de Reynolds însuși.

„În 2010, am fost pe Gossip Girl și pe cale de a filma primul meu film cu supereroi, Green Lantern cu costar meu canadian fel Ryan Reynolds”, a scris Lively.

„El mi-a spus mie, celuilalt costar al nostru, un alt supererou newby [sic] Taika Waititi și nouă tuturor despre Deadpool pentru prima dată. A fost un supererou „meta”. Majoritatea dintre noi nu știam ce înseamnă exact meta pe atunci. Cu excepția lui Taika, pentru că el a fost întotdeauna genial, față de noi, restul muritorilor”.

„Am înțeles în teorie, dar modul în care ar veni împreună pentru un public a fost neclar, pentru toată lumea, dar el. Nu era un vis real. Filmul nu avea să se întâmple niciodată”.

„Deadpool & Wolverine”, care se află în cinematografe, a primit recenzii mixte din partea criticilor – inclusiv din partea Clarisse Loughrey.

Citește și