Blake Lively face dezvăluiri despre noua proiecție, „Deadpool & Wolverine”. Rolul actriței a fost prezis încă din 2012

Rolul lui Blake Lively în noul film, „Deadpool & Wolverine” a fost prezis cu mult înainte ca filmele Deadpool să existe, a dezvăluit ea, potrivit The Independent.

Lively, care este căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, este una dintre numeroasele vedete care fac apariții surpriză în noul film de benzi desenate, care a fost lansat joi (25 iulie).

Cu toate acestea, este puțin dificil să o identificăm, deoarece Lively o portretizează pe Lady Deadpool mascată, o variantă feminină a eroului titular.

Într-o nouă postare pe Instagram, Lively a confirmat că ea a interpretat într-adevăr personajul și a dezvăluit, de asemenea, că distribuirea ei în rol a fost scrisă în stele cu mai bine de un deceniu în urmă.

Actorița din „A Simple Favor” a scris că Rob Liefeld, creatorul „Deadpool”, a folosit asemănarea ei ca sursă de inspirație pentru Lady Deadpool fără mască, în 2010, și a împărtășit o captură de ecran din 2022 în care Liefeld a confirmat pe pagina sa de Instagram că este un mare fan al actriței.

„Am demascat-o pe [Lady Deadpool] în 2010, cu chipul ei nepătat”, a scris Liefeld, adăugând că el și soția sa. Joy erau atât de mari fani ai serialului TV Gossip Girl al lui Lively, care a făcut-o vedetă, încât a modelat look-ul personajului după ea.

„La întâlnirea cu Blake pe platoul de filmare al „Deadpool”, mi s-a împleticit limba în cel mai jenant mod. Ani mai târziu, la Globurile de Aur, am deranjat-o din nou [pe Blake]. Dacă vreodată vom fi binecuvântați cu Lady Deadpool pe ecran, sunt destul de sigur că doamna Lively va avea un cuvânt de spus la casting”.

Lively a dezvăluit, de asemenea, că și-a amintit că a fost informată despre planurile lui Reynolds pentru un film „Deadpool”, în timp ce filmau Green Lantern, un film de benzi desenate nereușit, care a fost frecvent ironizat în filmele „Deadpool” și de Reynolds însuși.

„În 2010, am fost pe Gossip Girl și pe cale de a filma primul meu film cu supereroi, Green Lantern cu costar meu canadian fel Ryan Reynolds”, a scris Lively.

„El mi-a spus mie, celuilalt costar al nostru, un alt supererou newby [sic] Taika Waititi și nouă tuturor despre Deadpool pentru prima dată. A fost un supererou „meta”. Majoritatea dintre noi nu știam ce înseamnă exact meta pe atunci. Cu excepția lui Taika, pentru că el a fost întotdeauna genial, față de noi, restul muritorilor”.

„Am înțeles în teorie, dar modul în care ar veni împreună pentru un public a fost neclar, pentru toată lumea, dar el. Nu era un vis real. Filmul nu avea să se întâmple niciodată”.

„Deadpool & Wolverine”, care se află în cinematografe, a primit recenzii mixte din partea criticilor – inclusiv din partea Clarisse Loughrey.

Exit mobile version