Bloggerul Otravă, despre noul trend cu sneakerșii Lidl, vânduți la suprapreț: „O nebunie extraordinar de mare”

  • Bloggerul Otravă vorbește despre noul trend nebunesc cu sneakerșii de la Lidl
  • La Roma, sneakerșii de 13 euro s-au vândut în câteva minute
  • Pe net, sneakerșii se vând la suprapreț, la câteva sute de euro

O poveste la fel de logică precum anul 2020: o modă neînțeleasă, dar alimentată de un trend pe Instagram, a golit rafturile magazinelor Lidl de la Roma în câteva minute – un fenomen care s-a răspandit în toată Italia, patria modei, culmea.

Pentru ce s-a bătut lumea? Nu pentru tigăi, ca la noi, ci pentru niste sneakerși aparent banali, de 13 euro.

Cine n-a apucat, și vrea neapărat să fie la modă, își poate cumpăra de pe site-urile de anunturi, la suprapreț. Pe eBay, sneakersii ăștia se vând cu câteva sute de euro, dar există și anunțuri cu 1000 sau 2000 de euro pentru o pereche.

Otravă, blogger: „Salut, sunt Otravă, și o să vă explic un pic care e nebunia cu sneakerșii de la Lidl. Avem aici prima pereche de sneakerși care a ajuns în România, undeva la început de iulie, a fost o nebunie extraordinar de mare, la un moment dat a ajuns o pereche de astfel de sneakerși undeva la 600-700 lire, prin UK, prin vara acestui an. Lumea nu știa dacă o să ajungă sau nu în România, eu am făcut un concurs, am dat 5 perechi de sneakerși de la LIDL, și au fost foarte mulți, au participat câteva mii de oameni la concursul respectiv. Avem aici și prima pereche de șlapi”