• Pitt, în vârstă de 60 de ani, se întâlnește cu designerul de bijuterii Ines de Ramon din 2022.
  • Festivalul de Film de la Veneția a fost organizat astfel încât Brad Pitt și Angelina Jolie să nu se intersecteze.
  • Relația lui Pitt este considerată serioasă, în contextul în care el a avut mai multe relații după divorțul de Jolie, care este încă în curs de soluționare.

Brad Pitt a ieșit în public cu noua sa iubită, Ines De Ramon, în timp ce a participat la premiera noului său film Wolfs la Festivalul de Film de la Veneția, scrie The Independent.

Cuplul a fost însoțit de George Clooney și soția sa, Amal, în timp ce pozau pe covorul roșu.

Pitt, 60 de ani, se întâlnește cu designerul de bijuterii Ines de Ramon, 34 de ani, din 2022, când au fost văzuți pentru prima dată la un concert Bono în Los Angeles. Rapoartele au sugerat că actorul era serios în privința noii sale partenere, după ce a fost în relații cu mai multe femei în urma divorțului său de Angelina Jolie în 2016.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Jolie și Pitt sunt încă implicați într-o luptă juridică îndelungată și amară, divorțul lor nefiind finalizat, la opt ani după ce au renunțat la căsătorie. Cu toate acestea, starul a părut bine dispus în timp ce sărbătorea acest nou proiect.

Filmul îi urmărește pe Clooney și Pitt în timp ce sunt forțați să lucreze împreună ca reparatori profesioniști și specialiști în curățenie, deși operează ca lupi singuratici. Comedia de acțiune, regizată de Jon Watts, a primit până acum recenzii favorabile.

Jolie, care participă la festival, a fost văzută în lacrimi în timp ce primea o ovație în picioare de opt minute pentru rolul cântăreței de operă Maria Callas în noul ei film Maria.

Potrivit lui Alberto Barbera, directorul artistic al evenimentului, au fost puse la punct planuri pentru a se asigura că cei doi nu se vor intersecta.

Barbera a declarat pentru Vanity Fair: „Angelina va fi în prima zi, joi 29, și va pleca imediat după aceea cu Pablo Larraín pentru a merge la Telluride. Brad va ajunge abia sâmbătă, la Veneția. În niciun caz nu se pot intersecta la Lido”.

Cuplul este implicat în litigii din 2021, când Pitt a dat-o în judecată pe Jolie pentru că și-a vândut „în secret” acțiunile la Château Miraval.

Disputa privind vinăria se adaugă acuzațiilor de abuz în curs de desfășurare ale lui Jolie împotriva lui Pitt, despre care se spune că a depus o cerere de divorț după un incident petrecut în septembrie 2016 într-un zbor privat din Franța la Los Angeles. În documentele depuse la tribunal, care au fost obținute de New York Times, se susține că Pitt „l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față” și „a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o”.

În dosar se mai afirmă că, la un moment dat, „a turnat bere pe Jolie. La un altul, a turnat bere și vin roșu pe copii”.

Pitt a negat vehement afirmațiile la momentul respectiv și nu a fost niciodată acuzat în urma unei anchete privind acuzațiile de abuz din zborul din 2016.

Citește și