• „Scumpa mea mamă a apărut ieri la ușa mea după 3 ani”.
  • Într-o postare pe Instagram, cântăreața din „Toxic”, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că Lynne, în vârstă de 68 de ani, a vizitat-o acasă pentru prima dată în ultimii trei ani.
  • „Mă simt atât de binecuvântată că am reușit să încercăm să îndreptăm lucrurile!”

Britney Spears a atras cu siguranță atenția tuturor atunci când s-a destăinuit despre faptul că și-a văzut mama, Lynne Spears, pentru prima dată în ultimii 3 ani, în ceea ce cântăreața a numit o încercare de a îndrepta lucrurile între cele două, declară DailyWire.

Cântăreața în vârstă de 41 de ani a distribuit joi pe Instagram o fotografie cu ea îmbrăcată ca o balerină. Scumpa mea mamă a apărut ieri la ușa mea după 3 ani … a trecut atât de mult timp … cu familia există întotdeauna lucruri care trebuie rezolvate … dar timpul vindecă toate rănile!” spune Spears în postare.

View this post on Instagram

A post shared by River Red (@britneyspears)

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Și după ce am reușit să comunic ceea ce am ținut în mine pentru o perioadă extrem de lungă de timp, mă simt atât de binecuvântată că am reușit să încercăm să îndreptăm lucrurile!”, a adăugat ea. „Te iubesc atât de mult! P.S. Sunt atât de binecuvântată că putem bea o cafea împreună după 14 ani!”, a continuat Spears.

În numeroase postări în mass-media înainte și după încheierea curatelei deținute de tatăl ei, Jamie Spears, Spears a acuzat-o pe mama ei și pe alți membri ai familiei că i-au distrus viața, notează revista People. Multe dintre ele au fost șterse între timp.

Sursă: People

P.S. Poate că tatăl meu a început tutela acum 13 ani… dar ceea ce nu știu oamenii este că mama mea este cea care i-a dat ideea!”, a scris Britney. Nu voi primi niciodată acei ani înapoi. Ea mi-a distrus viața în secret”, a adăugat ea.

Citește și:

Chocolate Saga: Descoperă arta și deliciile dulci la primul festival al ciocolatei din România

FOTO. Un tată a fotografiat mașini de jucărie timp de 1.000 de zile. Unde au fost realizate fotografiile

FOTO. Sharon Stone postează o nouă fotografie în bikini. Ce reacție au avut vedetele