• Deși Oliver a recunoscut că nu își face neapărat un obicei din a găti intenționat pentru celebrități”, a făcut o excepție pentru Pitt.
  • Bucătarul a mai spus că încă ține legătura cu fostul cuplu.
  • El a explicat cum a luat doi membri ai echipei sale mici de atunci pentru a găti pentru fostul cuplu, împărtășind faptul că Ed Norton și Courtney Cox au fost la celebrarea zilei de naștere.

Chef Jamie Oliver și-a amintit de întâlnirea sa cu Aniston la începutul anilor 2000 în timpul unui episod al emisiunii radio Fitzy & Wippa cu Kate Ritchie, care a fost difuzat pe 31 iulie. În timpul interviului, el a dezvăluit cum a gătit anterior pentru celebrități, inclusiv pentru Pitt, scrie The Independent.

De fapt, am fost cadoul lui Brad Pitt de la Jen pentru cea de-a 40-a aniversare”, a dezvăluit el. A sunat și i-am pus telefonul jos de trei ori pentru că nu credeam că este ea. Am crezut că era cineva care îl încerca. Așa că a trebuit să treacă prin agentul ei la agentul meu, dar eu nu prea aveam un agent, așa că a durat ceva timp.”

Ea a spus: Vrei să gătești pentru Brad?”, a explicat el. El este foarte interesat de The Naked Chef și de toate chestiile astea, se uită la televizor și toate alea. I-am spus: Absolut, și o voi face din dragoste, pentru că vă iubesc”.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
PLANUL LUI ZELENSKI
BOICOT ÎN UE
BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT

El a explicat cum a luat doi membri ai echipei sale mici de atunci pentru a găti pentru fostul cuplu, împărtășind faptul că Ed Norton și Courtney Cox au fost la celebrarea zilei de naștere.

Deși Oliver a recunoscut că nu își face neapărat un obicei din a găti intenționat pentru celebrități”, a făcut o excepție pentru Pitt. Bucătarul a mai spus că încă ține legătura cu fostul cuplu.

[Eu] o fac doar dacă lucrez în restaurant și ei sunt înăuntru sau dacă sunt rugat de cineva pe care îl iubesc sau îl admir, ceea ce a fost cazul cu Jen și Brad„, a explicat el. A fost a 40-a aniversare a lui Brad, așa că îl cunosc de 20 de ani… Amândoi sunt oameni frumoși. Nu l-am mai văzut pe Brad de ceva vreme. Pe Jen am văzut-o acum câteva săptămâni și este tot ceea ce ți-ai dori să fie, și chiar mai mult.”

Citește și