• Cântăreața pop Halsey a împărtășit vestea personală într-o postare pe rețelele de socializare.
  • Ea a scris în postare că „îmi dau încă doi ani să fiu bolnavă și la 30 voi avea o renaștere și nu voi fi bolnavă”.
  • Halsey a menționat organizațiile Lupus Research Alliance și Leukemia & Lymphoma Society în postare.

Cântăreața pop Halsey a declarat că este „norocoasă să fie în viață”, în timp ce a dezvăluit că s-a luptat în privat cu boli cronice, conform Sky News.

Americanca în vârstă de 29 de ani a împărtășit vestea personală într-o postare pe rețelele de socializare – în același timp cu anunțarea unui nou album. Halsey, al cărei nume real este Ashley Nicolette Frangipane, nu a dezvăluit diagnosticul, dar a etichetat Lupus Research Alliance și Leukemia & Lymphona Society în postare.

„Mi-am spus că îmi dau încă doi ani să fiu bolnavă”, a spus ea. „La 30… Voi avea o renaștere și nu voi fi bolnavă și voi arăta super sexy și voi avea multă energie și voi ajunge să îmi refac cei 20 de ani la 30”.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Alături de filmare, ea a scris: „Pe scurt, sunt norocoasă că sunt în viață. Pe scurt, am scris un album”.

De asemenea, ea a împărtășit în postare imagini și filmări cu ea însăși primind tratament pentru bolile sale, uneori în lacrimi. Postarea a inclus, de asemenea, fragmente din înregistrarea celui de-al cincilea album de studio al ei.

Lupusul este o afecțiune pe termen lung care provoacă dureri articulare și musculare, erupții cutanate și oboseală extremă. Nu există un leac, dar simptomele se pot ameliora dacă tratamentul începe devreme, potrivit site-ului NHS.

Leucemia și limfomul sunt tipuri de cancer care pot afecta celulele sanguine și sistemul imunitar.

Halsey a vorbit anterior pe rețelele de socializare despre sănătatea ei, spunând într-o postare pe Instagram în aprilie 2022: „Ultima dată când am participat la Grammy a fost în 2017 și a fost la 3 zile după ce am avut prima mea operație de endometrioză. Am pășit pe covor cu copcile încă înăuntru. Din fericire, voi participa mâine pentru prima dată în ultimii ani și am avut din nou o operație (ați ghicit) acum 3 zile. Postez asta doar pentru a spune, dacă mă vedeți, fiți blânzi. Sunt fragilă. Fragilă, dar emoționată.”

Cântăreața și compozitoarea este cunoscută pentru piese precum Closer cu The Chainsmokers și Without Me. Ea și-a lansat albumul de debut Badlands în 2015, care a primit discul de platină în SUA.

În iulie 2022, Halsey s-a alăturat lui Justin Timberlake și Pharrell Williams pentru a cânta pe single-ul de vară Stay With Me al lui Calvin Harris.

Citește și