• În discursul său de acceptare, Tyla a dedicat premiul Africii și superstarurilor africane dinaintea ei.
  • Tyla a oferit o interpretare electrizantă a melodiei „Jump”, acompaniată de dansatori în body-uri cu imprimeu de tigru, o statuie gigantică de elefant și artiști pe picioroange.
  • BET Awards, fondată în 2001 de Black Entertainment Television, onorează persoanele de culoare și subreprezentate în industria divertismentului; ceremonia din acest an a avut loc la Peacock Theatre din California.

Cântăreața sud-africană, Tyla, a fost una dintre marile câștigătoare la ediția din acest an a premiilor BET, supranumită „cea mai mare noapte a culturii”, fiind desemnată cel mai bun artist nou și cel mai bun act internațional, scrie BBC.

„Este un adevărat dar să fiu aici. Vreau să dedic acest premiu Africii”, a spus ea în timpul discursului de acceptare a premiului pentru cel mai bun artist nou, purtând o rochie neagră elegantă.

„Vreau să dedic acest premiu tuturor superstarurilor africane dinaintea mea. Africa pentru lume!”.

Recomandări

REZULTATELE EN AU FOST AFIȘATE
MACRON REUȘEȘTE O LOVITURĂ DE POKER
RO PUNE PREȚ PE GAZUL DIN MAREA NEAGRĂ
ANM: PLOILE CONTINUĂ ȘI ASTĂZI
ARMATA ISRAELULUI CERE ÎNCETAREA FOCULUI
IVAN DĂ 18 MIL. PE DIGITALIZARE

Ea a continuat să ofere o interpretare electrizantă a melodiei sale de succes Jump, cu rapperul american Gunna și DJ-ul jamaican Skillibeng.

Dansatorii purtând body-uri cu imprimeu de tigru – o aluzie la fanii ei, pe care îi numește afectuos Tygers – i-au deschis numărul, care a inclus și o statuie gigantică de elefant și artiști pe picioroange.

BET Awards este o ceremonie americană de decernare a premiilor fondată în 2001 de rețeaua Black Entertainment Television pentru a sărbători și onora persoanele de culoare și subreprezentate în industria divertismentului. Ceremonia din acest an a avut loc la Peacock Theatre din California.

Citește și