• De la ateliere de creație, filme, muzică, până la festival de tatuaje, Bucureștiul e gata să îți ofere un weekend mișto.
  • Pentru că vine Halloween-ul, în parcul Titan te așteaptă un maraton de sculptat dovleci, astăzi și mâine poți să dai o fugă până acolo.
  • Cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea sunt disponibili pentru tatuaje timp de 3 zile la International Tattoo Convention Bucharest 2023.

Weekendul a început și e plin de evenimente atât pentru tine cât și pentru copilul tău. De la ateliere de creație, filme, muzică, până la festival de tatuaje, Bucureștiul e gata să îți ofere un weekend mișto. Vremea ține și ea cu tine, așa că ai toate motivele ca azi să ieși din casă.

Pentru că vine Halloween-ul, în parcul Titan te așteaptă un maraton de sculptat dovleci, astăzi și mâine poți să dai o fugă până acolo. Festivalul cuprinde 3 zone, iar intrarea este liberă. Acest festival își propune să promoveze sărbătoarea autentică a toamnei, unde vedeta centrală este dovleacul.


Oktoberfest te așteaptă în Piața Constituției și azi. Fiecare zi are un program unic așa că poți să mergi până acolo să vezi ce surprize îți aduce ziua de azi a festivalului de bere. Iubitorii de filme sunt așteptați la a-5-a ediție Bucharest Best Comedy Film. Festivalul se desfășoară în perioada 20 – 30 octombrie în Parcul Drumul Taberei.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?


Cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea sunt disponibili pentru tatuaje timp de 3 zile la International Tattoo Convention Bucharest 2023, ediția a 11-a. Evenimentul ține până mâine la Palatul Bragadiru din București. Programul convenției include concerte, concursuri, spectacole de magie, acrobație, muzică live și șansa de a intra în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea tatuajelor.

A doua ediție a salonului gastronomic Revino Gurme Show se desfășoara 21-23 octombire la Novotel. Acest eveniment este dedicat celor care apreciază gastronomia. Poți servi cele mai bune brânzeturi, vinuri și alte delicatese.

Citește și