• Se deschide Divertiland Water Park în vestul Capitalei.
  • Bazaar pe Victoriei revine în acest weekend în București.
  • Între 14 – 16 iunie are loc o nouă ediție Bucharest Tech Week.

Vrei să faci ceva în acest weekend și nu știi ce să alegi dacă rămâi în București? Evenimentele din acest weekend par să mulțumească orice preferință.

Primul pe listă este Bazaar pe Victoriei, care revine în acest weekend. Are loc la Victoriei, într-un cadru deosebit, iar micile afaceri sunt susținute și promovate. Participanții vor avea șansa să descopere produse unice.

De asemenea, în acest weekend se deschide și Divertiland Water Park în vestul Capitalei.

Recomandări

MACRON: „A VENIT TIMPUL UNEI ALIANȚE LARGI”
ANGLIA-SLOVACIA 2-1
EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
ROMÂNIA, PE LOCUL 5 LA SUSȚINĂTORI
UN AVION UȘOR S-A PRĂBUȘIT LÂNGĂ PARIS

Astăzi are loc și a doua ediție a târgului Yard Sale, iar întregul eveniment se desfășoară pe strada Ceauș Radu, între orele 12:00-18:00. Evenimentul aduce în fața publicului haine, accesorii, bijuterii handmade, dar și decorațiuni spectaculoase. Intrarea la eveniment este gratuită.

Poți merge și la o nouă ediție a București Tech Week, un festival dedicat pasionaților de tehnologie. Evenimentul aduce laolaltă antreprenori, oameni de afaceri și studenți, fiind binevenit orice iubitor al inovației. Evenimentul are loc la Romexpo, în Pavilionul B1.

De asemenea, sunt pregătite surprize și pentru pasionații de fotbal. În multe locații vor fi amplasate ecrane pe care se vor difuza meciurile din acest weekend. Locuitorii Capitalei se vor putea bucura și de „Străzi deschise”, pe Calea Victoriei.

Citește și