• Duminică, Ionel Tudorache are concert la Berarium Tankeria Ursus.
  • Dacă ești la Cluj și nu mergi la UNTOLD, poți merge la proiecția Wonka în Iulius Parc.
  • Paul Tihan și Andra Andriucă au concert la „În Spatele Casei”.

Începe weekendul și dacă nu ai niciun plan, afli câteva idei, de la festivaluri, la concerte, plimbări
sau chiar ieșiri cu prietenii ori familia.

Cel mai așteptat eveniment al anului, UNTOLD, este pe locul 3 în topul celor mai mari festivaluri din lume. Anul acesta, organizatorii au un line up puternic pentru tine, iar printre artiștii care vor urca pe scenă în acest weekend sunt Sam Smith, Burna Boy, Steve Aoki, Mahmut Orhan și mulți alții. De la noi vor urca pe scenă Irina Rimes, Vama.

Dacă ești la Cluj și nu mergi la Untold, poți merge la proiecția Wonka în Iulius Parc, la proiecția unică Breakfast at Tiffany’s sau la Stand-Up Comedy cu Radu Isac. Dacă ești la Timișoara mergi la Summer Fest. E un festival organizat de către Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, cu evenimente pentru tineri.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Apoi ai Purple Sessions. Paul Tihan și Andra Andriucă au concert la În Spatele Casei. Și Orgile Cetății – Tribut Mike Oldfield, Frank Zappa și Genesis, în Aula Magna a Universității de Vest. La Iași ai azi stand-up Comedy pe terasă la Caferamica.

Concert Alexia și The Urs la Nuba, iar duminică, Ionel Tudorache are concert la Berarium Tankeria Ursus.

Ce vezi în București

Calea Victoriei care devine din nou Promenadă Urbană cu program artistic, momente de dans, ateliere educative, activități pentru copii și expoziții de artă. Iar duminică Ansamblul Folcloric „Doinița” are concert. La Domeniul Știrbei din Buftea te bucuri de Summer Well. Azi, la Teatrul Apropo se joacă White Noise. La Muzeul Național de Artă ai proiecția documentarului Klimt și sărutul la Palatul Regal.

Citește și