• Festivalul „Namaste India” se desfășoară în perioada 28-30 iunie 2024.
  • Calea Victoriei este centru distracției; artiști occidentali susțin spectacole itinerante.
  • „Nostalgia” are loc în perioada 27-30 iunie la Federația Română de Tir Sportiv.

Nu știi ce să faci în acest weekend, dar nu vrei să stai în casă? În București te așteaptă o mulțime de evenimente: dansează pe ritmuri retro la Nostalgia, admiră frumusețea arhitecturală a clădirilor de pe Calea Victoriei și bucură-te de spectacole susținute de artiști occidentali. La Grădina Botanică, te vei putea cufunda în cultura indiană. Ai de unde alege pentru un weekend de neuitat!

Cum ne putem distra weekend-ul acesta în București?

Dacă nu știi ce să faci în weekend, poți merge pe Calea Victoriei, care devine din nou pietonală, și bucură-te de spectacolele itinerante susținute de artiști din Franța, Italia și Spania. Te vei întâlni cu personaje din Harry Potter și vei savura diverse momente de divertisment.

La cea de-a 15-a ediție a Festivalului Namaste India poți descoperi cultura, arta, spiritualitatea, culorile și aromele fascinante ale mâncărurilor tradiționale, într-una dintre cele mai frumoase locații în aer liber din capitală și anume la Grădina Botanică. Iar dacă ai chef să dansezi, la Festivalul Nostalgia, te poți bucura de fuziunile muzicale dintre generații și de frumusețea nemuritoare a muzicii retro.

Recomandări

MACRON: „A VENIT TIMPUL UNEI ALIANȚE LARGI”
BARDELLA ACUZĂ EXTREMA STÂNGĂ
ANGLIA-SLOVACIA 2-1
EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
ROMÂNIA, PE LOCUL 5 LA SUSȚINĂTORI

Citește și