• Începând cu orele 10:00, Piața Aviatorilor va fi martora unor demonstrații spectaculoase cu zeci de avioane și elicoptere militare.
  • La Aeroportul Otopeni, acrobații de la Circul Metropolitan București vor încânta publicul cu un spectacol inedit la terminalul Plecări, începând cu ora 11:00.
  • La Electric Castle îi vezi weekend-ul acesta pe Paolo Nutini, Nina Kraviz, Subcarpați și Vama.

În acest weekend, Bucureștiul devine scena unor evenimente spectaculoase. De la show-uri aviatice la spectacole de circ și festivaluri de muzică, Capitala promite distracție și adrenalină pentru toată lumea.

Ce evenimente sunt weekendul ăsta în capitală?

Mâine, Bucureștiul găzduiește un show aviatic impresionant de Ziua Aviației. Începând cu orele 10:00, Piața Aviatorilor va fi martora unor demonstrații spectaculoase cu zeci de avioane și elicoptere militare. Ceremonia militară și religioasă de la Monumentul Eroilor Aerului va deschide evenimentul, urmată de depunerea coroanelor de flori în memoria eroilor aviatori.

La Aeroportul Otopeni, acrobații de la Circul Metropolitan București vor încânta publicul cu un spectacol inedit la terminalul Plecări, începând cu ora 11:00. Vei avea ocazia să vezi trucuri impresionante și să te bucuri de atmosfera magică a circului.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Tot sâmbătă este Ziua Mondială a Șahului. Primăria Sectorului 6 organizează în Parcul Drumul Taberei un turneu de șah. Organizatorii au anunțat regulile jocului. Sistemul de joc va fi cel elvețian (cu cinci runde), iar timpul de joc va fi de 10 minute plus 10 secunde pentru fiecare jucător.

Și duminică este zi de teatru. Începând cu orele 19:00 te poți bucura de piesa „TEATRU SUB LUNĂ” în incinta The Pub.

Iar dacă vrei să părăsești Capitala, poți merge la Electric Castle. Festivalul continuă și weekend-ul acesta cu artiști internaționali și locali precum Paolo Nutini, Nina Kraviz, Subcarpați și Vama.

Citește și