• Cel mai vizionat film de pe Netflix a fost „Leave the World Behind” cu 121 de milioane de vizionări.
  • Cel mai popular sezon de serial a fost „One Piece” cu aproape 72 de milioane de vizionări.
  • Serialele şi filmele Netflix care nu sunt în limba engleză atrag foarte mulți oameni.

90 de miliarde de ore au petrecut spectatorii din întreaga lume pe Netflix în a doua jumătate a anului trecut. Cele mai vizionate seriale au fost „Lupin”, „The Witcher” sau „The Crown”.

La ce se uită fanii Netflix cel mai mult?

Cel mai vizionat a fost filmul „Leave the World Behind”, cu Julia Roberts și Ethan Hawke în rolurile principale și peste 121 de milioane de vizionări. La capitolul sezoane de seriale, cel mai bine a stat „One Piece”, cu aproape 72 de milioane de vizionări, urmat de seria „Who Is Erin Carter?”, de partea a 3-a a seriei „Lupin” și de sezonul al 3-lea din „The Witcher”.

Serialele şi filmele Netflix care nu sunt în limba engleză atrag foarte mulți oameni, cam o treime din totalul vizionărilor și includ și alte genuri foarte variate, de la drame şi animaţii la comedii sau acţiune, dar și interesul pentru filmele şi serialele despre sport a crescut. Ca exemplu e documentarul „Beckham”.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Și filmele pentru copii şi familie au reprezentat 15% din totalul vizionărilor, cu titluri precum „Gabby’s Dollhouse” şi „Family Switch”. Cele mai populare titluri licenţiate în rândul abonaţilor au fost: „Young Sheldon”, „Grey’s Anatomy” şi „Gossip Girl”. „Suits” a adunat 144 milioane de vizionări pentru cele nouă sezoane în a doua jumătate a anului trecut.

Citește și