Ce film vezi azi? „Leave the World Behind” a fost în topul preferințelor pe Netflix

90 de miliarde de ore au petrecut spectatorii din întreaga lume pe Netflix în a doua jumătate a anului trecut. Cele mai vizionate seriale au fost „Lupin”, „The Witcher” sau „The Crown”.

La ce se uită fanii Netflix cel mai mult?

Cel mai vizionat a fost filmul „Leave the World Behind”, cu Julia Roberts și Ethan Hawke în rolurile principale și peste 121 de milioane de vizionări. La capitolul sezoane de seriale, cel mai bine a stat „One Piece”, cu aproape 72 de milioane de vizionări, urmat de seria „Who Is Erin Carter?”, de partea a 3-a a seriei „Lupin” și de sezonul al 3-lea din „The Witcher”.

Serialele şi filmele Netflix care nu sunt în limba engleză atrag foarte mulți oameni, cam o treime din totalul vizionărilor și includ și alte genuri foarte variate, de la drame şi animaţii la comedii sau acţiune, dar și interesul pentru filmele şi serialele despre sport a crescut. Ca exemplu e documentarul „Beckham”.

Și filmele pentru copii şi familie au reprezentat 15% din totalul vizionărilor, cu titluri precum „Gabby’s Dollhouse” şi „Family Switch”. Cele mai populare titluri licenţiate în rândul abonaţilor au fost: „Young Sheldon”, „Grey’s Anatomy” şi „Gossip Girl”. „Suits” a adunat 144 milioane de vizionări pentru cele nouă sezoane în a doua jumătate a anului trecut.

Exit mobile version