• Michael Keaton se reîntoarce în rolul personajului principal alături de noi actori precum Jenna Ortega.
  • Daniel Craig a avut premiera filmului „Queer” în regia lui Luca Guadagnino.
  • Îl revedem și pe Brad Pitt alături de George Clooney în filmul „Wolfs” regizat de Jon Watts.
  • Lady Gaga și Joaquin Phoenix readuc pe marile ecrane nebunia lui Joker și povestea sa de dragoste cu Harley Quinn.

Unul dintre cele mai mari festivaluri de film din lume ia sfârșit weekend-ul acesta. Cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția a adus multe lansări de film.

S-au lansat o mulțime de filme anul acesta la Festivalul de Film de la Veneția. Și cu ocazia asta am văzut și celebrități mari pe covorul roșu precum Angelina Jolie, Lady Gaga, Nicole Kidman sau Brad Pitt.

O premieră mult așteptată de fanii lui Tim Burton a fost „Beetle Juice”. Michael Keaton se reîntoarce în rolul personajului principal alături de noi actori precum Jenna Ortega. Deși nu se simte ca o continuare a filmului din 88, este foarte amuzant. Deadline spune că e ca o reuniune de liceu în care vezi ce s-a întâmplat cu ciudatul clasei.

Recomandări

BEBINCA LOVEȘTE SHANGHAI
SITUAȚIA DIN GAZA E O CATASTROFĂ
BIBI: „HOUTHI VOR PLĂTI”
ÎNCEPE PROCESUL TIKTOK
HARRIS CONDAMNĂ ATACUL
META ANTRENEAZĂ A.I.

Daniel Craig a avut premiera filmului „Queer” în regia lui Luca Guadagnino. Filmul este adaptat după cartea lui William S. Burroughs scrisă în anii 50.

Îl revedem și pe Brad Pitt alături de George Clooney în filmul „Wolfs” regizat de Jon Watts. Deadline spune despre acest film că probabil va prinde unui public de peste 40 de ani.

Pablo Larrain a făcut echipă cu Angelina Jolie pentru filmul „Maria”. Lungmetrajul o aduce pe cea mai talentată câtăreață de operă din lume în lumina reflectoarelor. Este vorba despre Maria Callas. Iar Angelina Jolie a făcut o treabă excelentă, i-a făcut cinste cum s-ar spune, cântăreței. Cel puțin asta consideră publicul pentru că la premieră Jolie a fost aplaudată minute în șir.

Lady Gaga și Joaquin Phoenix readuc pe marile ecrane nebunia lui Joker și povestea sa de dragoste cu Harley Quinn. Este o nebunie în doi, după cum spune și numele. Folie a Deux este plin de muzică, dans, comedie, dramă, și mai ales iubire. Poate nu chiar cea normală sănătoasă, dar iubire.

Citește și